Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - 13 z tyłu

smogol - 9 Paź 2005, 21:10
Temat postu: 13 z tyłu
Panowie kupiłem glosniczki 13 cm basowe chciałem je dać z tyłu w orginalne wejścia w sumie po moderizacji to by weszly druga opcja to zrobienie dziur w pułce a może wy macie jakiś patent?
Darekmk3 - 9 Paź 2005, 21:37
Temat postu: Re: 13 z tyłu
smogol napisał/a:
Panowie kupiłem glosniczki 13 cm basowe chciałem je dać z tyłu w orginalne wejścia w sumie po moderizacji to by weszly druga opcja to zrobienie dziur w pułce a może wy macie jakiś patent?

jak upchniesz w oryginalne miejsca to upychaj lepiej żeby ich nie bylo widac nie bedą kusic złodziei!!
takie moje skromne zdanie ;-)

cinot - 10 Paź 2005, 13:25
smogol napisał/a:

13 cm basowe??? pokaż jakies fotki bo to raczej niemozliwe ;)

Kacper - 10 Paź 2005, 16:37
cinot napisał/a:
smogol napisał/a:

13 cm basowe??? pokaż jakies fotki bo to raczej niemozliwe ;)

jest to mozliwe...tylko to nie jest bas jak w 25-30cm czy nawet 16cm :D
skoro są systemy na 13cm, to - głośnik współosiowy i gwizdek ? nie, bas i gwizdek...to raczej nawet taki midbas 8)

TREK - 11 Paź 2005, 09:28

Do tyłu w oryginalne miejsca można zastosować specjalne dystanse, które umożliwiają zamontowanie 13.
MATEUSZ - 12 Paź 2005, 19:24

kolego jak posmarujesz to wsadzisz :hahaha:

kto smaruje ten jedzie :hahaha:

cinot - 20 Paź 2005, 13:47

szkoda dziurawic półki na 13, pokombinuj w miejsca fabryczne, kiedyś był na allegro takie minmi skrzyneczki z drewna do mk3 właśnie do tyłu, przykrecało się je pod kratek ta plastikową