|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Tuning stylistyczny - Materiał na tapicerkę 

MATEUSZ - 12 Paź 2005,  12:54 Temat postu: Materiał na tapicerkę witam mam zamiar zrobić sobie tapicerkę w VWT4 tylko niemam pomysły jaki materiał wybrać i gdzie go zakupić  słabo z materiałami samochodowymi w sklepach.

jest taki mały problem bo jak sie oriętujecie   VWT4  były crawelle i zwykłe z płytami wiurowymi mam tego 2  jak ładnie obrobić sobie okna tam jest sam metal jak to przyleić?? by od temperetury sie nie odklejało?http://www.vwt4.pl/
												 KoRcZuS - 12 Paź 2005,  15:10
  material najlepiej chyba welur, mozna skore ale to troche kosztuje... przykleic mozna np. klejem do wykladzin, ja tego uzywalem jak robilem u siebie
												 Gregory - 12 Paź 2005,  20:35
  kumpel ma w poldaczu tapicerke zrobiona z takiej niebieskiej ala skory.... fajnie to wyglada    moze cos takiego poszukaj   

pozdro
												 FG - 13 Paź 2005,  14:38
  Żeby wszystko tak pięknie można było znaleźć na tapicerke i inne obicia to sam bym zmienił obicia drzwi  :? a tu taka bieda u mnie w mieście, że ledwo czarny welur można dorwać niewspominając już o niebieskim, którego niema
												 KoRcZuS - 13 Paź 2005,  15:52
  od czego jest internet   
												 FG - 13 Paź 2005,  16:47
  w takim razie będe wdzięczny jak mi dasz namiary na jakiś sklep via PM lub GG, bo ja niestety nic nie mogłem znaleźć   
												 MATEUSZ - 17 Paź 2005,  13:07
  chłopaki i tylko tyle  oj coś mało propozycji gdzie wasze pomysły czy z nadejściem zimy uciekają ?

| 

|