|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - zegary
marcus_87 - 11 Lis 2005, 12:54 Temat postu: zegary macie pomysl na to jak sa zrobione te zegary??
http://www.fiesta-gallery...d4&Text=Cockpit
w innym dziale juz bylo to pytanie ale jakos malo odpowiedzi:P
JoeMix - 11 Lis 2005, 12:56
są PODSWIETLONE OD SPODU i dodatkowo OŚWIETLONE z góry... aby podswietlić od dołu trzeba zrobić nowe cyferblaty z przężroczysejj plexi i odpowietnie najlekji na to aby wyszły cyferki...
KRiS - 28 Lis 2005, 20:15
Mam właśnie zamiar coś takiego zrobić, ale nie wiem czy na checiach sie nie skonczy
_-MoKrY-_ - 28 Lis 2005, 20:19
Było na forum ostatnio... Forumowicz się chwalił bo ma czym
Wskazówki wzięte były podajże że skody fabi
oley - 28 Lis 2005, 21:14
ja wlasnie mam zamiar cos takiego zrobic diody kupione licznik lezy juz na stole wiec w tym tygodniu zaczynam ale plan mam taki ze literki na niebiesko ale wskaznik paliwa i temp w 3 kolorach tzn zielony,pomoarnczowy,czerwony jak popatrzycie na wskazniki temp i paliwa to bedziecie wiedziec o co chodzi
KRiS - 28 Lis 2005, 22:07
no to może ktoś podrzuciłby mi na kaoz@wp.pl wzory zegarów do 220 z obrotkiem
Jareczek - 29 Lis 2005, 13:04
KRiS napisał/a: | no to może ktoś podrzuciłby mi na kaoz@wp.pl wzory zegarów do 220 z obrotkiem |
Są dostepne po opłaceniu składki, a dzielenie sietymi materiałami jest zabronione
berni - 29 Lis 2005, 17:18
Tutaj masz post dotyczący podswietlenia zegarów od tyłu. W poście tym znajdziesz ten link, a tam jest dokłady opis z fotkami podświetlenia zegarów od tyłu w escorcie. A więc wystarczy użwywać SZUKAJKI, bo większość z tematów poruszanych dzisiaj, była dokładnie omówiona i opisana już na tym forum.
LOY - 29 Lis 2005, 21:05
pytania zaspokojone ...żeby nie robic tasiemca ZAMYKAM !
|
|