Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK3] tuning XR zrobiona na wysoki połysk :D

tomekk58 - 12 Lis 2005, 17:47
Temat postu: [MK3] tuning XR zrobiona na wysoki połysk :D

szmateczka i polerowac :rotfl:

Danio - 12 Lis 2005, 17:58

kierownica mi wpadła w oko ;)
Ronneby - 12 Lis 2005, 18:20

...dzielo sztuki jak dla mnie jezeli chodzi o malowanie...ktos wiele godzin z areografem spedzil przy niej...ale ilosc chromu i tychswiecacych dodatkow to jednak lekka pzresada...
LOY - 12 Lis 2005, 22:55

tja w ameryce mówią o takim kierunku "blink blink style" Ja patzryłem za fotki z ciekawościa i ..podziwem dla ilości roboczogodzin włożonych w to auto. Ale dziełem sztuki bym tego auta nie nazwał ..ilość chromu i nierdzewki w środku przywodzi mi raczej na myśl ..sklep mięsny ;) ' A aerograf -nigdy się tym nie zachwycałem - cóż obrazy wyglądaja zdecydowanie lepiej na płótnach . Zdecydowanie ...zasmierdziało kiczem i brakiem stylistycznego polotu.
Niema czego zazdrościc ...ot tylko kasy jaka ktos przeznaczył na ten pozbawiony sensu "tjuning"

Danio - 12 Lis 2005, 23:21

LOY ale musisz przyznać że kiera i tylne lampy to lalunie niczego sobie :)
LOY - 12 Lis 2005, 23:38

Kiera wybacz .danio ...ale jest durna do kwadratu...chciałbys wyrżnąć w nia głową podczas wypadku ..albo wobraz sobie jaki pewny chwyt masz w czasie upału na tym metalowym .czy aluminiowym kole kierownicy. Niebezpieczny tuning jest głupi! Lampy są ładne.
Danio - 12 Lis 2005, 23:40

no oki co do walorów użytkowych to masz całkowitą rację :)
Pablo - 13 Lis 2005, 00:00

Danio weź chwyć tą kierownice latem jak auto stoi na słońcu. :rotfl: Lampki są fajowe !
JoeMix - 13 Lis 2005, 00:18

LOY napisał/a:
Kiera wybacz .danio ...ale jest durna do kwadratu...chciałbys wyrżnąć w nia głową podczas wypadku ..albo wobraz sobie jaki pewny chwyt masz w czasie upału na tym metalowym .czy aluminiowym kole kierownicy. Niebezpieczny tuning jest głupi! Lampy są ładne.
Gadanie - nikt mi nie wmówi ze to auto użytkowe... to jest raczej auto pokazowe... jak to jest auto użytkowe to własciciel jest faktycznie głupi :?
Danio - 13 Lis 2005, 00:26

w zestawie z kierą sa rękawiczki :) wątpie żeby kiedykolwiek z tym lakierem to autko płowiało na słońcu ;)
Pablo - 13 Lis 2005, 00:39

Ja mówiłem o kierownicy i Twojej Mk3 :rotfl: a nie tamtym aucie bo sądze że ten samochód światła dziennego nie widzi :1xf:

Pozdro Pablo

Yoshimitsu - 13 Lis 2005, 12:52

Lampki sa zeczywiscie fajne ale chyba zapomnieliscie o Kolkach bo sa tez wypasione i to jedyne zeczy w tym Fordzie ktore wpadly mi w oko ;)
Piesek - 13 Lis 2005, 14:32

Macie racje lampi są fajne :D :D:D:D:D :) :):) Są różne rodzaje tuningu.. to akurat jest auto pokazowe czyli fiesta show... czyli oznacza że nie jest to auto użytkowe tylko pokazowe, nie zważywszy na kwotę wsadzoną w to autko.
Bongo - 18 Lis 2005, 20:36

to auto npenwo jeździ na pokazy albo do reklam...tak jak to wczesniej w dziale car audio co miaało nie typowa zabudowe
maerik - 26 Lis 2005, 16:25

Lampy to chyba clear looki troche przydymione ale moze sie myle?!
Piesek - 26 Lis 2005, 17:01

http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=11266
:) To są clerar look oryginalne :D nie żadne przydymiane. :) Zlukaj ten topic takie same mam :)

RKRman - 26 Lis 2005, 21:18
Temat postu: pic
CZE :P

stylistyczna niedoróbka - łańcuch na tylnej klapie powinien być techniczny ( grube ogniwa ) , koniecznie w złocie ......bo odstaje od reszty swoją skromnością........

a poważnie..........chciałbym dysponować takimi środkami finansowymi jakie należało przeznaczyć na ten koncept :lol:

KacpeRS - 2 Gru 2005, 11:07

brakuje tam jescze tylko baby z dziadem..
pablo_zio - 3 Gru 2005, 16:56

tak patrze na ta fieste to mi swieta na mysl przychodza, zimowy motyw na zewnatrz w srodku jak na choince troche lamrek i baniek, jedno co trza przyznac ze pracy i kasy tam tyle co nie miara
lehu8 - 3 Gru 2005, 19:13

Piękne auto, felgi super! Tylko ta klatka niepotrzebna :P
Piesek - 25 Gru 2005, 22:50

ma ktoś fotki tego auta całego z boku? Bo chce zobaczyć jak się prezentuje na takich alusach fiestka.... to są 13"?