|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - jak wyjac postojowki
hard-drive - 8 Gru 2005, 21:14 Temat postu: jak wyjac postojowki jak wyjac postojowki z fieste z 2004r
no nie mam pomysłu,
z gory dziekuje za pomoc
doogi - 8 Gru 2005, 22:30
niewiem jak jest w tych nowych ale wyjecie postojówek to jedna z najprostrzych zabiegów w samochodach.
kombinuj ;]
hard-drive - 8 Gru 2005, 23:35
ta. tez tak myslałem.
nie jestem laikiem w tych sprawach.
ja mam uno to kolegi fiesta.
i chyba tylko serwis zostaje nam.
Kacper - 10 Gru 2005, 20:16
Gebal napisał/a: | niewiem jak jest w tych nowych ale wyjecie postojówek to jedna z najprostrzych zabiegów w samochodach.
kombinuj ;] |
a sobie wymien w nowym aucie... zdziwisz sie ile rzeczy trzeba wymontowac podrodze
Fordon - 10 Gru 2005, 20:43
Odkrecasz Grill, potem odkrecasz lampy... ta zasada dotyczy takze Mondeo MK3
Pozdrawiam
DziDzia - 10 Gru 2005, 21:15
ale zeby do serwisu jechac zeby postojowke wymienic...heh...u mnie tez trzeba grila wyjac i lampy wykrecic...bo od tylu mam filtr powietrza i inne duperelki...pozdro
Kacper - 10 Gru 2005, 21:30
DziDzia napisał/a: | ale zeby do serwisu jechac zeby postojowke wymienic...heh...u mnie tez trzeba grila wyjac i lampy wykrecic...bo od tylu mam filtr powietrza i inne duperelki...pozdro |
w mk4 jest podobnie - ja wykręciłem filtr powietrza
Paweł F - 10 Gru 2005, 23:03
Fordon napisał/a: | Odkrecasz Grill, potem odkrecasz lampy... ta zasada dotyczy takze Mondeo MK3
Pozdrawiam |
nie tylko nawet w Mk 2 jak chcesz wymienic żarówke lepiej zamiast się męczyć to lepiej od razu lampę wykręcić znowu w Focusie do 2001 żadnegp problemu a po modernizacji albo wyjęcie reflektora albo gimnastyka.
DziDzia - 16 Gru 2005, 14:17
no...sie w Fordzie nie popisali ulatwieniem wymiany zarowek:p...pzd
|
|