Forum FiestaKlubPolska -

Tuning stylistyczny - [MK3] Belgijski tuning MK3-Evolution

GienekWichura - 14 Wrz 2004, 10:02
Temat postu: [MK3] Belgijski tuning MK3-Evolution
http://www.fiestaturbo.co...pic.php?t=85626
Jareczek - 14 Wrz 2004, 10:17

Podoba mi ta fiestka...A zwłaszcza wnętrze...Jest przecudne... 8)
Szczur - 14 Wrz 2004, 15:41

O Jezu osłabiony jestem to jest po prostu oszałamiające ktoświe z czego ten gostek ten cały kokpit ściągnął ?? (Ja chce takie cóś)
Lokmen - 14 Wrz 2004, 16:41

od MK4...
Yoshimitsu - 14 Wrz 2004, 23:31

Łokmen napisał/a:
od MK4...

Mk4 ma taki kokpit :?: pierwsze widze

Przeciez nawet najnowsze Fiesty takiego wypasu niemaja :D albo nieprzygladalem sie dokladnie 8)

Piter - 14 Wrz 2004, 23:52

W fiescie mojej matki (mk5 2000r.) kokpit jest prawie taki sam. Różni sie tym ze jest szary i nie jest polakierowany.
Yoshimitsu - 15 Wrz 2004, 00:19

Piter napisał/a:
W fiescie mojej matki (mk5 2000r.) kokpit jest prawie taki sam. Różni sie tym ze jest szary i nie jest polakierowany.

Hmmmmm niewiedzialem ze takie codo te nowsze maja albo niewpadla mi w oko bo niebyla tak pomalowana :shock:

Ale i tak bajer :D

KacpeRS - 15 Wrz 2004, 17:29

o to już wiem co będzie w środku w mojej fieście
Szczur - 15 Wrz 2004, 20:31

OJJJ Taaak ja już chyba też wiem :wink: jeno skąd takie cóś ściągnąć ??
Kacper - 15 Wrz 2004, 21:45

wam sie ten kokpit tak podoba bo to pełna wersja :) elektryka, przycisk otwierania bagaznika, klima, wew. cyrkulacja powietrza itd
zwykły szaro-niebieski kokpit wcale taki cudowny nie jest...choc bardziej mi sie podoba od mk3... tzn bardziej, on mi sie wogóle podoba :!: :wink:

Fred - 15 Wrz 2004, 22:18

Ja też uważam że kokpit w mk3 jest fajniejszy bo jest taki bardziej surowy, zaś w mk4 i mk5 to wszytsko jest takie łukowate jakby sie w jajku siedziało :?
Yoshimitsu - 16 Wrz 2004, 00:58

Kacper napisał/a:
wam sie ten kokpit tak podoba bo to pełna wersja :) elektryka, przycisk otwierania bagaznika, klima, wew. cyrkulacja powietrza itd
zwykły szaro-niebieski kokpit wcale taki cudowny nie jest...choc bardziej mi sie podoba od mk3... tzn bardziej, on mi sie wogóle podoba :!: :wink:

A co Kacper to jest taki sam kokpit jak u ciebie :?:
Bez obrazy ale mi tez sie niepodoba ten w tych nowszych Fiestach :wink: taki wlasnie za okragly jest ale ten jest chyba jakis inny(moze dlatego ze pomalowany :oops: )

Jareczek - 16 Wrz 2004, 15:28

Kacper napisał/a:

No to możemy się zamienic :D