|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - szybkie sprawdzenie luzu i rdzy w samochodzie
andrew - 18 Lut 2006, 14:01 Temat postu: szybkie sprawdzenie luzu i rdzy w samochodzie Napisalem ten temat tu poniewaz jest on zwiazany z car audio jak mozna sobie podbic cisnienie w samochodzie. W taki sposob mozecie oczyscczyc swoj samochod z rdzy i sprawdzic luzy na poszczególnych mocowaniach http://www.yourdailymedia.com/media/1138271094
cinot - 18 Lut 2006, 14:10
No robi wrażenie, dobry sposób , andrew dobry pomysł miałeś hehehe
doogi - 18 Lut 2006, 15:27
heh, tym mozna gwozdzie przybijać
jaco11 - 18 Lut 2006, 16:15
Nieżle nieżle robi wrazonko
cinot - 18 Lut 2006, 16:48
Ale nie takie jak(pamparampap fanfary) MTX JACKHAMMER
180 KILO BASU 22 CALE ŚREDNICY:brawo:
andrew - 18 Lut 2006, 18:18
tym mtx to gwozdzie grunt zageszczac mozna, przydal by sie nie jednej firmie budowlanej tynki mozna zbijac lub jako preparat anty lupiezowy
Danio - 18 Lut 2006, 23:10
pierwszy raz widze auto z gumy
a pamiętacie film o Herbim...takim VW Garbusie...on sie podobnie zachowywał
Moby - 21 Lut 2006, 23:54 Temat postu: ;] phi... co tam mam po 3 takie w drzwiach )) heh ciekawe jaki piec to napędza taki glosnior. no i czy koles ma tylko bas czy slychac inne dzwieki w aucie , ja siedzialem kiedys w Oplu Calibra gdzie koles mial tez bass taki ze oddychać sie nie dało ale np midbasy w drzwiach miały sie zaraz potaragać nie mowiac juz o innych glosnikach... jak się meczyly jak zazynana swinia. ale koles był dymny z siebie
Ethek - 22 Lut 2006, 09:58
Ja piernicze i taki odbiór ma sie komuś podobać ...bezsens a z drugiej strony musi mieć niezłe srutututu taki głośniczek.Widziałem jak pewien typ zamontował w fiaciku 126p 2 tuby i kilka głośników że nie było gdzie usiąść z tyłu autko było dwuosobowe hehehe a jak właczył muze to jakbym przyłożył ucho do klaksonu okrętu albo pociągu.A gdzie tu sopranik i wysokie dżwieki.Czubek
Bongo - 22 Lut 2006, 22:35
w pimp my ride byl mtx jackhammer zamontowali gosciowi do kombi pionowo az podpurke montowali hehe zeby sie sciana nie poskładała a przy takim natezeniu ...marne szanse na inne dzwieki poza basem...no chyba ze ma 2 tuby wysokotonowe estradowe ...ja widziałem malacza ktory mial 7 subwoferow po 600 wat i startowal w DBDRAG...jak zapodali muzyczke to szyby musieli trzymac...uzyskali ponad 135 dB
|
|