Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - szybkie sprawdzenie luzu i rdzy w samochodzie

andrew - 18 Lut 2006, 14:01
Temat postu: szybkie sprawdzenie luzu i rdzy w samochodzie
Napisalem ten temat tu poniewaz jest on zwiazany z car audio jak mozna sobie podbic cisnienie w samochodzie. W taki sposob mozecie oczyscczyc swoj samochod z rdzy i sprawdzic luzy na poszczególnych mocowaniach :D :D :D http://www.yourdailymedia.com/media/1138271094
cinot - 18 Lut 2006, 14:10

No robi wrażenie, dobry sposób , andrew dobry pomysł miałeś hehehe :-)
doogi - 18 Lut 2006, 15:27

heh, tym mozna gwozdzie przybijać :D
jaco11 - 18 Lut 2006, 16:15

Nieżle nieżle robi wrazonko :D
cinot - 18 Lut 2006, 16:48

Ale nie takie jak(pamparampap fanfary) MTX JACKHAMMER

180 KILO BASU 22 CALE ŚREDNICY:brawo: :cojest: :)

andrew - 18 Lut 2006, 18:18

cinot napisał/a:
Ale nie takie jak(pamparampap fanfary) MTX JACKHAMMER

180 KILO BASU 22 CALE ŚREDNICY:brawo: :cojest: :)

[url=http://img109.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

tym mtx to gwozdzie ;) grunt zageszczac mozna, przydal by sie nie jednej firmie budowlanej tynki mozna zbijac :D :D :D lub jako preparat anty lupiezowy

Danio - 18 Lut 2006, 23:10

pierwszy raz widze auto z gumy :P

a pamiętacie film o Herbim...takim VW Garbusie...on sie podobnie zachowywał :P

Moby - 21 Lut 2006, 23:54
Temat postu: ;]
phi... co tam mam po 3 takie w drzwiach ;)) )) heh ciekawe jaki piec to napędza taki glosnior. no i czy koles ma tylko bas czy slychac inne dzwieki w aucie ;) , ja siedzialem kiedys w Oplu Calibra gdzie koles mial tez bass taki ze oddychać sie nie dało ale np midbasy w drzwiach miały sie zaraz potaragać nie mowiac juz o innych glosnikach... jak się meczyly jak zazynana swinia. ale koles był dymny z siebie ;)
Ethek - 22 Lut 2006, 09:58

Ja piernicze ;/ i taki odbiór ma sie komuś podobać ...bezsens a z drugiej strony musi mieć niezłe srutututu taki głośniczek.Widziałem jak pewien typ zamontował w fiaciku 126p 2 tuby i kilka głośników że nie było gdzie usiąść z tyłu autko było dwuosobowe hehehe :hahaha: a jak właczył muze to jakbym przyłożył ucho do klaksonu okrętu albo pociągu.A gdzie tu sopranik i wysokie dżwieki.Czubek
Bongo - 22 Lut 2006, 22:35

w pimp my ride byl mtx jackhammer zamontowali gosciowi do kombi :D pionowo az podpurke montowali hehe zeby sie sciana nie poskładała :D a przy takim natezeniu ...marne szanse na inne dzwieki poza basem...no chyba ze ma 2 tuby wysokotonowe estradowe :D ...ja widziałem malacza ktory mial 7 subwoferow po 600 wat i startowal w DBDRAG...jak zapodali muzyczke to szyby musieli trzymac...uzyskali ponad 135 dB