|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Frakcja małopolska - Propozycja nazwy frakcji 

maerik - 10 Mar 2006,  15:20 Temat postu: Propozycja nazwy frakcji Pytanko:

Robimy rrzutę na odjechaną w czwarte tyśiaclecie nazwę naszej frakcji      i potem male głosowanko, czy pozostajemy przy mniej skomplikowanym ale jakże wiele mówiącym określeniu "Frakcja małopolska"?    

Ja jestem za tym drugim, ale niech każdy kto chce się wypowie!
												 Dynamike - 12 Mar 2006,  04:35
  Też raczej bym sie przychylał do zostawienia tej nazwy, bo chyba na "małopolskę" nie ma żadnych fajnych skrótów.
												 maerik - 15 Mar 2006,  14:49
  Cos tu posty poznikaly bo na forum byl maly błędzik (z ktorym Rasta juz sobie poradzil) ale w takim razie zostajemy pod taka nazwa jaka byla co by nie dyskryminowac ludzi spoza KRK, ktorych serdecznie zapraszam w to jeszcze przez niewielu zbadane, a wrecz dziewicze miejsce na forum zwane Frakcja Małopolską    
												 viertnik - 1 Kwi 2006,  20:03
  Jestem również za FM 

[ Dodano: Sob Kwi 01, 2006 21:07 ]

Może miałby ktoś dotęp do kogoś co by można było ładne podkładeczki pod rejestracje zrobić
												 maerik - 2 Kwi 2006,  01:30

| viertnik napisał/a: | 	 		  Jestem również za FM 

[ Dodano: Sob Kwi 01, 2006 21:07 ]

Może miałby ktoś dotęp do kogoś co by można było ładne podkładeczki pod rejestracje zrobić | 	  

Chodzi Ci o podkladki naszej frakcji czy ogolne? Co do ogolnych to staram sie sledzic temat - maja sie niedlugo ukazac wg. informacji trzeciego.
												 viertnik - 2 Kwi 2006,  16:11
  Raczej chodzi mi o takie z logo frakcji
												 WRonX - 1 Lip 2006,  23:31
  Ja z innej beczki - czemu nasza Frakcja jako jedyna na forum jest z malej litery? Skandal! Ze niby MALOpolska?   

EDIT: OK, cztery ostatnie tez tak maja... Ale oni sie nie licza!   
												 maerik - 1 Lip 2006,  23:43

| WRonX napisał/a: | 	 		  Ja z innej beczki - czemu nasza Frakcja jako jedyna na forum jest z malej litery? Skandal! Ze niby MALOpolska?    | 	  

Się zrobi, już wystosowałem petycje ale słowo "małopolska" pozostanie z małej, chyba że nie?! Sam nie wiem...
												 WRonX - 2 Lip 2006,  00:10
  Glownie mi chodzilo o "frakcja". "malopolska" tu chyba jest jako przymiotnik, a nie okreslenie rejonu (rzeczownik)?   

| 

|