| |
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK4] Ko這 zapasowe - jak wyj望
yara - 9 Kwi 2006, 21:27 Temat postu: [MK4] Ko這 zapasowe - jak wyj望 Witam Forumowicz闚 !
Wczoraj by貫m zamieni� kapcie na letnie i w trakcie wymiany poogl康a貫m sobie podwozie i moj� uwag� zwr鏂i�.... zapas. Ot騜 nie dopatrzy貫m si� jak wyci庵a si� k馧ko z tej p馧ki Mo瞠 to g逝pie pytanie ale jak je wyci庵n望. Nie z豉pa貫m jeszcze gumy ale 鄉iesznie by by這 jakbym nie wiedzia� jak wyj望 zapas.
marcus_87 - 9 Kwi 2006, 21:38
w bagazniku na podlodze jest sruba, jak ja odkrecisz to ta polka z kolem sie opusci i bedziesz mogl je wyjac
pab2002 - 9 Kwi 2006, 22:02
a odkr璚a si� t� 鈔ube kluczem do k馧, tym co przy lewarku jest ;-)
ciaastus - 10 Kwi 2006, 16:49
Lepiej je odkr耩 i sprawd�, czy ju� ca趾iem Ci rdza zapas zjad豉 (tak jak mi! 96r.), czy jeszcze nie! K這dawska s鏊 na drogach zim� robi swoje!
mikolaj_r - 10 Kwi 2006, 18:07
1)odkr璚asz 鈔ub� w bagazniku o jakies 10-15 obrot闚.
2)odpinasz od kosza link� zako鎍zon� tak� 鄉ieszn� gruszk�
3)unosisz lekko kosz i 軼iagasz go z haka(musisz go tam wyczu�)
4)dziwisz si� op豉kanym stanem Twojego ko豉 zapasowego
Najlepiej jed� sobie na kana� i poogl康aj co i jak, ale my郵� 瞠 bez kana逝 te� sobie dasz rade.
yara - 10 Kwi 2006, 22:53
super ! Pewnie nie幢e si� zdziwi� jak b璠zie sama opona. W sumie to troch� si� obawiam. Jutro z ciekawo軼i sprawdz�. Dzi瘯i za pomoc !
Pozdro!
dday - 10 Kwi 2006, 23:31
heh.. dzisiaj zmienialem te� kapcie na letnie i sobie my郵e ze sprawdze zapas i:
1) chaczyk przyrdzewia� do druta
2) unosz帷 troche poluzowany kosz podno郾ikiem wyrwa貫m t� blaszke w baga積iku (2 nity) :-/
3) wysypa這 mi sie 2 這paty piasku i kamieni z tego kosza
4) ale k馧ko mimo i� troszke przykorodowane to w ca趾iem niez造m stanie
...szwystko wyczyszczone i wypsikane jakim� badziewiem - w razie awarii nie powinno wi瘯szego oporu stawia�
odyniec - 11 Kwi 2006, 16:30
uwazajcie bo niewiem jak wy, ale ja tam mam jeszcze linke specjalna ;] ktora zabezpiecza aby zbyt nie spadlo, lub by sie trzymalo (w zaleznosci czy sie sciaga cza zaklada spowrotem kolo zapasowe).
jackrzec - 12 Kwi 2006, 07:05
Ju� kiedy� pisa貫m, mia貫m tak samo jak dday pisze! Srubk� 豉dnie odkr璚i貫m - posz這 lekko, ale z tego haka, to 軼i庵a貫m chyba z p馧 godziny, Tak to g闚no przyrdzewia這, 瞠 nawet m這tkiem niechcia這 pu軼i�. Wsp馧czuje jakiej� kobiecie zmienia� ko這 w e fie軼ie. Wg mnie rozwi您anie tragiczne i bardzo wkur...ce. Z drugiej strony niezajmuje miejsca w baga積iku...
jjrz - 13 Kwi 2006, 13:20
to rekord bij� tu chyba ja - wje盥瘸m kiedy� na parking a tu 逝budu!!!! okaza這 si� 瞠 zapas nie by� dokr璚ony (z rok temu po "gumie" zmieniany w serwisie) o ko這 mi spod auta wypad這 - cha cha dobrze 瞠 nie na trasie :lol:
pab2002 - 13 Kwi 2006, 13:42
a mo瞠 se takie cudo kupi� i ola� zapas闚ke?
http://www.allegro.pl/ite...ncja_2010r.html
szynszyl - 13 Kwi 2006, 14:47
od razu uprzejmie donosze, ze trzeba wiedziec co kupic. w tamtym roku chyba auto 鈍iecie, chyba... opisywali te spraye. wiekszo軼 jest do kitu. chodzi o to jakie cisnienie zapewniaja i jak daleko i jak szybko mozna na nich jecha� - ale to juz szczeg鏊 .
dday - 13 Kwi 2006, 17:21
| jjrz napisa�/a: | | to rekord bij� tu chyba ja - wje盥瘸m kiedy� na parking a tu 逝budu!!!! okaza這 si� 瞠 zapas nie by� dokr璚ony (z rok temu po "gumie" zmieniany w serwisie) o ko這 mi spod auta wypad這 - cha cha dobrze 瞠 nie na trasie :lol: |
noooooo proste - jak se sam nie przykr璚isz to nikt za ciebie tego nie zrobi :-/
te� po wizycie w warsztacie zapomnia貫m sprawdzi� i po 3 dniach zgubi貫m
_-MoKrY-_ - 13 Kwi 2006, 21:26
| jackrzec napisa�/a: | | Ju� kiedy� pisa貫m, mia貫m tak samo jak dday pisze! Srubk� 豉dnie odkr璚i貫m - posz這 lekko, ale z tego haka, to 軼i庵a貫m chyba z p馧 godziny, Tak to g闚no przyrdzewia這, 瞠 nawet m這tkiem niechcia這 pu軼i�. Wsp馧czuje jakiej� kobiecie zmienia� ko這 w e fie軼ie. Wg mnie rozwi您anie tragiczne i bardzo wkur...ce. Z drugiej strony niezajmuje miejsca w baga積iku... |
a w takim audi np to zajmuje miejsce w baga積iku?
nie bo pod這ga jest tak wyprofilowana ze kolo jest wpuszczone we wn瘯�, to taka marketingowa 軼iema "nie zajmuje miejsca w baga積iku, za to baga積ik jest mniejszy" takie to jest gadanie
p.s. nie z czasownikami piszemy odzielnie
Lokmen - 13 Kwi 2006, 21:33
dobra - koniec pitolenia.
|
|