|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] Założenie klimatyzacji i wspomagania
jackrzec - 13 Maj 2006, 10:51 Temat postu: [MK3] Założenie klimatyzacji i wspomagania Czy da rade naraz założyć klimatyzację i wspomaganie kiery do mk3 z 95 roku? Bo w sumie szukałem i nie znalazłem modelu w którym i jedno i drugie by było zamontowane - albo klima albo wspomaganie. Jak klima jest zamontowana, to wiem bo widziałem, ale niewiem jak wygląda sprawa ze wspomaganiem i czy jest możliwy montaż jednego i drugiego. Jak ktoś ma fotki wspomagania lub klimy to niech umieści na forum - wtedy będzie możnaporównac i sprawdzić jak by to wyglądało.
Lokmen - 18 Maj 2006, 08:09
jest możliwe - jak masz wspome to mocowanie na spręzarke trzeba bedzie dorobićprzerobić lub na odwrót jak masz klimę no i po tym trzeba bedzie dobrać odpowiednio dłuższy pasek bo wspoma i klima jest napędzana od altka..
jackrzec - 18 Maj 2006, 08:21
Łokmen napisał/a: | jest możliwe - jak masz wspome to mocowanie na spręzarke trzeba bedzie dorobićprzerobić lub na odwrót jak masz klimę no i po tym trzeba bedzie dobrać odpowiednio dłuższy pasek bo wspoma i klima jest napędzana od altka.. |
No i o to mi chodziło. Tyle w temacie - zamknij go.
|
|