|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Tuning stylistyczny - Zegary 

Marcus - 13 Maj 2006,  22:50 Temat postu: Zegary A więc jak w temacie.

Jak wiadomo w Zielonej miałem powódź w samochodzie i dlatego wyciołem część wygłuszenia, bo było do.... ass  . Jak wróciłem do Poznania to zdemontowałem cały środek auta i zrobiłem co trza, ale przy tej okazji zdemontowałem deskę rozdzielczą, a zegary wziąłem do domku i się zaczęło....

Co prawda myślałem, że bedzie to trudniejsze, lecz poszło jak z płatka...

Może się wydawać, że razi w nocy , ale tak nie jest i nie oślepia.....

(fotka wykonana telefonem)

Natomiast  dzisiaj do Mnie do pracy "przyszły" nowe "buciki" dla mojego "BUSTER'a"...

GOODYEAR F1 EAGLE GS-D3 195/50/15 82 V

(na te alu proszę nie patrzeć bo to nie są te które będą zresztą foto poniżej)

No i czekam tylko, aż przyjadą moje aluski z Niemieckiej Filii mojej firmy (Pneuhage), ale mogę zapodać fotkę jak wyglądają....

PLATIN PL35 6,5 CALA/15 , 4 x108 PIASTA 65 mm niestety ale ..... SREBRNE Z POŁYSKIEM

Jak będę miał już je założone, to zrobię fotki i je wstawie........
												 maerik - 14 Maj 2006,  10:36 Temat postu: Re: Zegary Fajnie świeci, a koła miażdzą - z niecierpliwością czekam na fotki!
												 doogi - 14 Maj 2006,  10:40
  szkoda ze nie 16   
												 Marcus - 14 Maj 2006,  16:00

| Gebal napisał/a: | 	 		  szkoda ze nie 16    | 	  

Jasne, że szkoda ale jakbym napisał,że to 16 to byłoby pewnie dlaczego nie 17''            
												 doogi - 14 Maj 2006,  17:30
  pewnie tak   

jak ktos juz zaklada 16 to moglby sie szarpnac na 17   
												 Lokmen - 14 Maj 2006,  18:46

| Gebal napisał/a: | 	 		  pewnie tak   

jak ktos juz zaklada 16 to moglby sie szarpnac na 17    | 	  twa logika ścina mnie wprost z nóg - idąc twym tokiem rozumowania szkoda ze nie wkładasz do siebie turba od jakiejś ciężarówki......

| 

|