|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - alu 15 cali na fiescie mk3 - fotki
Marcus - 2 Cze 2006, 22:16 Temat postu: alu 15 cali na fiescie mk3 - fotki No to teraz mogę się poszczycić ładnymi aluskami:
DEZENT F 6,5J 15''
na oponkach:
GOOD YEAR GS-D3 F1 195/50/15
marcel20 - 2 Cze 2006, 22:22
Sysunia.
Hehe już myślałem, że jest 3-cia fiesta z tyłem mk4 a to ja przecież z Tobą rozmawiałem
w ZG
Marcus - 2 Cze 2006, 22:27
no to ładnie ..... zapodałeś sobie %%%%
ale spoko tylko muszę się zaopatrzyć w jakieś małe ( do 5 mm) dystanse z tyłu ( najlepiej ze zrobioną piastą )bo mi lekuto oponka obciera o zawiechę....
ma ktoś w miarę tanio obłatwić ??? wiadomo że chodzi też o szpilki dłuższe bo serie nie starczą...
PILNE!!!!
djpleban - 3 Cze 2006, 11:12
Marcus- miałem dokładnie to samo
szpilki od ZForda Transita pasują (ja takie mam)
a dystanse- kup na złomie tarcze hamulcowe (kilknaście zł) i daj tokarzowi
koleś wziął ode mnie za zrobienie dystansów z kołnierzem i przetoczenie tarcz 84PLN
co do felg- ładne (sam miałem je na oku, ale jednak padło na zendery )
Marcus - 3 Cze 2006, 11:23
djpleban napisał/a: | szpilki od ZForda Transita pasują |
a co to jest ZFord transit???
djpleban - 4 Cze 2006, 17:10
mam nadzieje ziom, że se jaja robisz... bo inaczej było by nienajlepiej z tobą :lol:
to była poprostu literówka, chodzi oczywiście o samochód o nazwie FORD TRANSIT
dawidc - 4 Cze 2006, 19:08
Marcus napisał/a: |
ale spoko tylko muszę się zaopatrzyć w jakieś małe ( do 5 mm) dystanse z tyłu ( najlepiej ze zrobioną piastą )bo mi lekuto oponka obciera o zawiechę....
|
Wystarczy odkręcić i obrócić amortyzator wtedy nie będzie obcierać
Bongo - 20 Sie 2006, 09:55
a ja mam to samo i tez mam 15 przy duzych przechyłach trze zawias o opone i z przodu przy maksymalnym skrecie dlatego planuje kupic dystanse albo wytoczyc tak po 5-7 mm a szpilki z tranzita edobry pomysł
odyniec - 21 Sie 2006, 21:25
a ja kupilem oryginaly forda alu i nic nie potrzeba
Kacper - 22 Sie 2006, 16:34
odyniec napisał/a: | a ja kupilem oryginaly forda alu i nic nie potrzeba |
bo kupiles 13/14...ja kupilem 15stki forda oryginał i tarło, tez dystans dorabiałem...szpilki wystarczyły w moim przypadku od focusa, ale ostatnio sie dowiedzialem ze w mk3 i focusie jest podobno taka sama szpilka...wiec zgłupiałem, i nikomu juz tego nie polecam, w kazdym razie w moim mk4 szpilki były krótsze od focusowatych...
|
|