|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Oryginalny Taśmociąg 5000 we Fieści MKIV
Pukiel - 25 Cze 2006, 22:15 Temat postu: Oryginalny Taśmociąg 5000 we Fieści MKIV Witam
W sumie nie wiem czy dobry dział ale w sumie radio jest elektryczne (powiedzmy)
Mam taki dziwny moim zdaniem problem. Znaczy to nie problem ale raczej to dziwne zachowanie tego radja.
Zachowanie jest takie: Normalnie wszystko dziala jak należy kaseciak , tuner wszystko spoko. Ale od czasu do czasu (nie regularnie) pojawia sie na wyświetlaczu napis alarm i w tym momencie jak gra tuner to głośność wzrasta kilku krotnie... 8| no a jak gra taśmociąg to w tym czasie jak sie napis alarm pojawi to sie włącza tuner na pare sekund i dalej gra taśma...
CZy to normalne zachowanie tego radja czy raczej nie?? ktoś by wiedział coś na ten temat?? Eventualnie jak to zlikwidować...
Z góry dzięki za sugestie
Marcin - 26 Cze 2006, 21:40
Raczej takie zachowanie do normalnych nie należy, podejrzewam że w elektronice lecą jakies przekłamania, może gdzieś się zrobił zimny lut lub popękała gdzies ścieżka i wychodzą takie anomalie ;-)
Moje radyjko (6000) też czasami coś zaszaleje, ale na razie się tym nie przejmuje dopoki więcej gra niż szaleje
pozdrawiam!
Rafal1504 - 27 Cze 2006, 09:46
Witam
U mnie zmiana głosu spowodowana jest tym, że włącza się funkcja NEWS dla której oddzielnie ustawiona jest głośność (także dla komunikatów dla kierowców) i jest to normalne, spróbuj wyłączyć funkcje NEWS, oraz TP może pomoże.
Pozdrawiam
|
|