|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Tuning stylistyczny - Flokowanie 

molu - 15 Sie 2006,  10:21 Temat postu: Flokowanie http://www.flokowanie.pl/index.html

jak wam sie podoba ? Nie mowie o calej desce     wiadomo $  ;-) ale tak kilka elementow ?

pzdr
												 Bart_Skrzyszow - 15 Sie 2006,  11:02
  Ciekawe    

Ceny hmmm ja wiem czy takie straszne.

Autko napewno po takim zabiegu prezentowałoby się o niebo lepiej
												 jaczylibodzio - 15 Sie 2006,  12:24
  Fajna sprawa. I auto ladniejsze i deska sie nie odbija w szybie...   
												 madek - 15 Sie 2006,  13:00
  Musze przyznac za fajnie to wyglada     

fot. jak zwykle z fiestaturbo.com    
												 marcus_87 - 15 Sie 2006,  14:23
  jak pracowalem na myjni to przyjechala civic ok 2002-2003 roku i miala taka deske nie wiem czy seryjnie czy robione ale byla powycierana i wygladalo to brzydko
												 Piesek - 15 Sie 2006,  21:36
  mi deski się bardziej podobają w skórze obite    a co do odbijania to czy macie problem z odbijaniem światła od kokpitu :>?

Wsumie tak myśle że fajnie by było pułke tym czymś obić a od spodu głośniczki przyczepić... bo skóra raczej dzwięk będzie tłumić, a wiadomo jak to teraz mieć głośniki na wierzchu... w sensie tylniej półki to mówie o sobie... ale chyba dziwnie by to wyglądało całe auto w skórze a półka flokiem?
												 LOY - 15 Sie 2006,  23:16
  flok lubi się scierać -i paskudnie brudzić i świetnie łapie kurz. Mnie się nie podoba -dobry dla fetyszystów pluszowych miśków    

powaznie wam się deska w szybie odbija ? ...hym ja nie mam z tym problemu    
												 jaczylibodzio - 15 Sie 2006,  23:18
  Tak odbija sie... Ale to tylko po umyciu jak sie swieci ;p Bez jechania PLAKIEM po desce.
												 LOY - 15 Sie 2006,  23:39
  od baaardzo dawna w sprzedaży sa  środki matowe niebłyszczące -polecam -znacznie tańsze od floku   
												 DŻEJKU - 17 Sie 2006,  10:47
  flokowanie to super sprawa, czy się wyciera? hmm w mojej hodzie w standardzie boczki drzwi są flokowane i nie są powycierane, jedynie kolor nie jest juz super czarny ale sam nie wiem czy w ogóle kiedyś był. 

czyszczenie? no problem - jade okurzaczem i wszystko cacy. a wyglad całej deski super, tymbardziej że sa dostepne rózne kolory.

mozna też przebudowac sobie deseczke rozdzielcza a na koniec wszystko pokryć flokiem i jest fabryka    

PS: flock to nie tkanina, natryskuje się go jak lakier...
												 LOY - 17 Sie 2006,  11:47

| DŻEJKU napisał/a: | 	 		   hmm w mojej hodzie w standardzie boczki drzwi są flokowane i nie są powycierane, 

mozna też przebudowac sobie deseczke rozdzielcza a na koniec wszystko pokryć flokiem i jest fabryka    

. | 	  

nigdy nie porównuj "garażowej usługi" do jakości technologi wykorzystywanej fabrycznie przez jakąś markę .To zupełnie inne światy .....ja mam półke w fiacie z 72 roku fabrycznie flokowaną -jest jak nowa ..a nowy flok położony przez "fachowców" zdarzało się zdrapywac paznokciem.

Usługa i owszem ale tylko z gwarancją i ze sprawdzonego żródła..
												 DŻEJKU - 17 Sie 2006,  13:28

| LOY napisał/a: | 	 		  | nowy flok położony przez "fachowców" zdarzało się zdrapywac paznokciem.  | 	  

a to inna sprawa. ale nie wolno uogólniać. ja cały czas mówie o profesjonalistach z doświadczeniem a nie garażowcach

| 

|