|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Blacharstwo / Lakiernictwo / Kosmetyka samochodowa - [MK3] woda w srodku
last warrior - 16 Sie 2006, 11:31 Temat postu: [MK3] woda w srodku witam, temat dotyczy fiesty 94 rok, 1.3. otoz poz ostatnich ostrych deszczach zauwazylem ze od strony kierowcy caly dywnik jak i obice sa mokre. na poczatku myslalem, ze to moze ja wniolsem te wode butami (ale to nie mozliwe bym tyle tego wniosl). troche tez jezdzilem w te dni wiec mysle, ze moze cos nieszczelnego jest i od podwozia sie leje. podwozie bede konserwowal przed jesiania... na kanale nie widzialem, zebym mial jakies dziury w podlodze. mechanik powiedzial, ze moga to byc zapchane te kanaly pod uszczelka przedniej szyby... jakie jest wasze zdanie na ten temat? jestescie w stanie cos doradzic?
pozdrawiam
szynszyl - 16 Sie 2006, 12:07
ja miałem pęknięty szew u góry pomiędzy tą jakby pólką za scianką grodziwą a tą cześcią podłogi która jest za pedałami. wypatrzyłem to dopiero jak wsadziłem łeb pod kierownicę a wczęsniej wybebeszyłem dywaniki, wykładzine i wlałem do kratki pod szybą z 15 litrów z wiadra. najlepszy skuteczny sposób jaki to został opisany to tak ja pisałem. wybebeszasz i polewasz. wsadzasz swoja luba do srodka i ona ci mówi leje - nie leje..
stacho35 - 18 Sie 2006, 20:11
Zajrzyj też pod wykładzinę.U mnie było multum wody,od dołu nie było nic widać,a jak zdjąłem ją,to u podstawy nadkoli w środku były bąble,tak,że jak dżgnąłem śrubokrętem,to mi dziury wypadły.Wyciąłem,zaspawałem i po problemie.Ale nie koniecznie musi być to...
Piotrula - 18 Sie 2006, 22:51
Czesc ja równiez jestem zdania że otwory w dzwiach są zapchane pozdrawiam greenpeace
stacho35 - 20 Sie 2006, 11:00
Piotrula napisał/a: | Czesc ja równiez jestem zdania że otwory w dzwiach są zapchane pozdrawiam greenpeace |
Hmm,a co to mogło by mieć wspólnego z wodą na podłodze?
Darekmk3 - 21 Sie 2006, 08:51
Piotrula napisał/a: | Czesc ja równiez jestem zdania że otwory w dzwiach są zapchane pozdrawiam greenpeace |
no własnie nic nie ma wspolnego tyle tylko ze w drzwiach woda stoi i zaraz zaczną rdzewiec - jak otwory sa zapchane ,a co do podłogi to ja mialem małą dziurke obok nadkola i obok progu blisko tego nadkola przedniego po stronie kierowcy i tam mi wode lekko nabierala no ale wyciete zaspawane zakonserwowane i cisza
pozdro
|
|