|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Blaupunkt GTX 132HP 160 Watt
Arkadius - 25 Sie 2006, 18:42 Temat postu: Blaupunkt GTX 132HP 160 Watt Witam. Padł mi głośnik w drzwiach kierowcy także przymierzam się do wymiany....
Myśle nad tymi głośnikami: http://www.allegro.pl/ite...ncja_f_vat.html
Co o nich sądzicie i czy będą pasować na fabryczne otwory w drzwiach??
Jeżeli macie coś za bardzo podobną kase a moze lepsze to podawać mi linki
tomekk58 - 25 Sie 2006, 23:14
ja mam blaupunkt GTx 132 (jeszcze te niebieskie membrany) i graja dośc czysto ale zalezy jakie masz radio. otwory nie pasuja niestety, ja mam tylko jedna srube wkrecocna w ten plastikowy dystans a reszte trzeba do blachy dłuzszymi wkretami, no chyba ze z mdf'u panele załozysz ja na Twoim miejscu bym zainwestowal w jakis zestaw odseparowany (sam załuje ze tego nie zrobilem, ale juz niedługo ) pozdro
Majki - 29 Sie 2006, 08:05
Mam te głośniki i przy radiu Kenwood KDC-9090R potrafią dać czadu. Do tej pory nie narzekam na nie. Niestety nie pasują w fabryczne otfory w drzwiach - u mnie przynajmniej magnes dotykał blachy i powodowało to spięcie w radiu (naszczęście nic nie poszło). Przerobiłem trochę kieszeń i głośnik przymocowałem bezpośrednio do niej - tak że jest na wieszku. Na początku myślałem, że będę o niego chaczył, ale wszystko jest oki
Arkadius - 29 Sie 2006, 08:49
masz moze fotkę jak one się prezentują i jak przerobiłeś kieszeń?
Majki - 29 Sie 2006, 22:31
W kieszeni wyciałem siateczke, która zasłaniała fabryczny głośnik i wpasowałem w to miejsce nowy głośnik.
|
|