Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - mata wygłuszająca

hors_e - 1 Lis 2006, 18:24
Temat postu: mata wygłuszająca
Witam!
nie wiem czy w dobrym dziale ale poszukuje maty wygłuszającej do mk4 3d do drzwi pasażera i kierowcy poniewarz poprzedni właściciel potraktował ją brutalnie i zacieka woda a poza tym lubie jak wszystko jest takie jak powinno
chodzi mi o ta na załączonym foto( między boczkami a blachą)

RzEzNiK - 2 Lis 2006, 12:32

Jeśli lubisz oryginał - odezwij sie na giełdzie do PiotraRKR mana, a ja radze zakupic na allegro mate do głuszenia audio (ciszej w aucie lepsze granie w efekcie). Kupisz maty po 6zł o wymiarach 50x25cm nie wiem ile wyjdzie tego -policz sobie. na allegro tego pełno(możesz kupic też tylko na załatanie dzióry bo to samoprzylepce są)
hors_e - 2 Lis 2006, 14:09

a czy jak kupie dużą to bez problemu wyprofiluje tak żeby na ten styropian pasowało wgłębienie?
Kamil - 2 Lis 2006, 14:39

jasne że wyprofilujesz tylko najpierw będziesz musiał ja lekko rozgrzać np suszarką do włosów
hors_e - 2 Lis 2006, 14:55

aha,dzięki - które
jeszcze tylko jedno pytanko bo widze że są maty boll , app - które są lepsze?
co myślicie o tych matach

RzEzNiK - 2 Lis 2006, 19:27

Powiem że jakoś nie widze sensu przepłacania za coś czego nie wykożystasz... aż takiego grania chyba nie wsadzisz do fiesty ?? moim zdaniem stare dobre bitumiczne masty mają odpowiednie parametry i tego się będę trzymał.
hors_e - 3 Lis 2006, 16:03

tak tylko że zwykłe bitumiczne z tego co się orientuję to zimą są sztywne i nie za wiele dają efektu jaki dają latem. ja wychodzę z założenia że jak robić to raz a porządnie(nie zawsze tanio znaczy dobrze)!!
a co do grania to już zamontowałem 16 (narazie blg) ale właśnie zbieram fundusze na cosik lepszego bo miałem kilka nieplanowych wydatków i sprzęt który miałem kupić pierwotnie musi poczekać jeszcze miesiąc