|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - zabezpieczenie radia mk4
Slaweeek - 16 Gru 2006, 21:22 Temat postu: zabezpieczenie radia mk4 Wsadziłem niedawno do fiesty mk4 pioneera deh 9400MP i nie chciałbym się z nim nagle rozstać i kombinuje jak by go tu zabezpieczyć?? Znalazłem w necie coś takiego :
http://www.focusklubpolsk...id=52&Itemid=53
Normalnie pomysł git ale ja nie chce rozbierać radia... Może macie jakieś patenty jak ukryć radyjko albo gdzie zamontować żeby nie było to seryjne miejsce... W seryjne mam orginalną kieszonke to by była pułeczka : A jak nie to sam będę coś kombinował a jak nie wykombinuje to tak to radio uwiąże że w godzine go złodziej nie wyjmie...
Kruku - 16 Gru 2006, 22:05
a no ja mam pomysl taki wymyslny moi znajomi tak maja:P a wiec. kupujesz linke stalowa nie groba taka jak do sprzegla pdobna z jednej strony mocujesz ja do radja przeplatasz i drogi koniec wyciagasz pod maska i bardzo dobrze przykrecasz do karoserji ale pamietaj linka musi byc mocno napieta aby radjo nie wyszlo na tyle z kieszeni aby moc przeciac ta linke. O TO POMYSL NA NIESPODZIANKE DLA ZLODZIEJA.
jackrzec - 17 Gru 2006, 10:26
Kruku napisał/a: | O TO POMYSL NA NIESPODZIANKE DLA ZLODZIEJA. | Radia nie wyciągną, le zanim się dowiedzą że nie wyjdzie to szybe wywalą, a jak zobaczą radio w suficie, to raczej napewno odpuszczą. Zabezpieczenie dobre, ale obsługa trochę niewygodna.
Danielo - 17 Gru 2006, 13:52 Temat postu: Re: zabezpieczenie radia mk4
Slaweeek napisał/a: | nie chciałbym się z nim nagle rozstać i kombinuje jak by go tu zabezpieczyć?? |
Hmm na zlodzieja nie ma rady kolego i jezeli mieszkasz w naprawde podejrzanej dzielnic to chyb awyjesciem jest wyjmowalne radio w kieszeni.. Troche malo praktyczne ale w 100% zabezpiecza przed kradzieża. A z wymyslnych pomysłow widziałek kiedys chyba na forum Peugeota że koleś zrobił maskownicę radia przyklejając polowe pudelłka od papierosów na czarny plastik tak żeby wyglądało to na półkę z fajkami:D
|
|