|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - Szyba elektryczna
v1 - 28 Sty 2007, 09:36 Temat postu: Szyba elektryczna Witam
Mam problem z szyb± elektryczna od pasażera w ,,S,,
Jak naciskam przycisk, aby się opu¶ciła to tylko cos pyknie i Lamki na liczniku przygasn±.
(sprawdzałem przyciski silnik od szyby kable itd. I nic szyba ani nie drgnie:( )
Czy kto¶ może wie jak to naprawić lub może miał cos podobnego??
(przyciski s± w dziwach)
Arkadius - 28 Sty 2007, 09:49
co¶ Ci musi szybe blokować... może co¶ nie tak z prowadnic± skoro wszystko przygasa jak naci¶niesz przycisk to silnik i kable s± ok co¶ musi być z mechanizmem od szyby ¶ci±gaj tapicere innego wyj¶cia nie masz i lookaj prowadnice i ten cały mechanizm
genov - 28 Sty 2007, 10:11
hej
ja miałem ten sam problem:) zacinała mi sie linka od szyby:/ musisz wziasc wd40 przesmarowac skrecic i bedzie ok:d chyba ze masz jakis przewód urwany sprwadz czy do silniczka prad dochodzi
Arkadius - 28 Sty 2007, 10:20
dochodzić musi na pewno skoro mu przygasaj± kontrolki jak wci¶nie przycisk ale co¶ silnik blokuje skoro szyba się nie opuszcza
v1 - 28 Sty 2007, 10:26
Nie pierwszy raz będę zdejmował tapicerkę na tych dziwach wałczę z ta szyb± już jaki¶ czas
No, ale podejdę jeszcze raz i może faktycznie cos ja blokuje jutro sprawdzę i odpisze
[ Dodano: Pon Sty 29, 2007 12:13 ]
Witam naprawiłem t± szybę faktycznie usterka była mechaniczne linka się rozplotła i zablokowała szybę usterka naprawiona i przy okazji cały mechanizm przesmarowany:)
|
|