|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning mechaniczny - Chip z allegro
krzysio_20 - 12 Mar 2007, 19:56 Temat postu: Chip z allegro Witam,
http://www.allegro.pl/ite...szt_tuning.html czy ktoś wie czy takie cos to działa i daje jakiś przyrost mocy czy to zwyczajny pic na wode? Pozdrawiam
dday - 12 Mar 2007, 19:58
tak działa - zamontuj sobie te trzy i będziesz mial 110 kucyków
Bart_Skrzyszow - 12 Mar 2007, 20:00
krzysio_20, no obraź się ale napisze krótko
W d..e se to wsadź to bedziesz miał przyrost mocy w 1.1i ;-)
Ale może nasze fachury mają inne zdanie,
a jeszcze jedno - gdzie to sobie wepniesz w tym aucie
[ Dodano: Pon Mar 12, 2007 19:01 ]
No, kolega mnie uprzedził
dday - 12 Mar 2007, 20:03
Bart_Skrzyszow napisał/a: |
No, kolega mnie uprzedził |
nie uświadamiaj go tak szybko - może nas zaskoczy i to zamontuje
krzysio_20 - 12 Mar 2007, 20:32
Chłopaki spokojnie, ja sie tylko pytam :mad:
Bart_Skrzyszow - 12 Mar 2007, 21:09
spox
lubimy żarty :lol:
osimek1 - 12 Mar 2007, 22:38
ja sie wlasnie zastanawialem zawsze co mowia ludzie ktorzy to zamontowali:P
lehu8 - 12 Mar 2007, 23:19
osimek1 napisał/a: | ja sie wlasnie zastanawialem zawsze co mowia ludzie ktorzy to zamontowali:P |
no własnie może ktoś by to zamontował na próbę ;-) rozwialibyśmy wszelkie wątpliwości i zobaczyli o co w tym naprawdę chodzi 8)
kazi - 12 Mar 2007, 23:54
ponoc ten uklad to jakis rezystor czy cos podobnego koszt - pare groszy w sklepie elektrycznym przyrost mocy hmm no moze ale kosztem spalania wiekszego czy warto nie wiem nie zakladam bo bez sensu
Bit1 - 12 Mar 2007, 23:56
lehu8 napisał/a: | osimek1 napisał/a: | ja sie wlasnie zastanawialem zawsze co mowia ludzie ktorzy to zamontowali:P |
no własnie może ktoś by to zamontował na próbę ;-) rozwialibyśmy wszelkie wątpliwości i zobaczyli o co w tym naprawdę chodzi 8) |
Moim zdaniem o to w tym chodzi że jak pisze na aukcji wpinasz się w czujnik zasysanego powietrza i poprostu przez to komputer myśli że jest zima a silnik jest zimny więc podaje więcej paliwa żeby szybciej nagrzać silnik
trochę tak niefachowo napisane ale myśle że o to chodzi jak ktoś wie lepiej niech mnie poprawi
zoharek - 13 Mar 2007, 00:08
to zimą przy -25C myśli 'OŻESZKUWA ja chcę do garażu' i na złość nie zapala?;>
LOY - 13 Mar 2007, 02:31
dobra ..koniec pitolenia i jazd po koledze który wierzy w cuda ..mikołaja i potwora z loch ness.........a chip jest super i warto go kupic . nawet warto kupic kilka ..kilka wrzycić do baku -paliwo będzie podrasowane,spalanie mniejsze -2 do korka wlewu oleju-znikaja wycieki i wzrasta kompresja i 1 do zbiorniczka płynu spryskiwacza-ale tu zupełnie niewiem po cholere ..a jeden ..jeden warto sobie przykleic na kropelke do czoła -poprawia IQ i percepcje i zakupy na allegro .
ZAMYKAM
|
|