|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - Problem z odtwarzaniem p³yt
MATriX - 17 Mar 2007, 15:48 Temat postu: Problem z odtwarzaniem p³yt Mam problem z odtwarzaniem p³yt. Wszystko dzia³a³o ok do czasu kiedy w³o¿y³em p³ytê i zanim zd±¿y³o j± odczytaæ prze³±czy³em na radio i po chwili na wy¶wietlaczu pojawi³o siê error 1 i teraz za ka¿dym razem gdy w³o¿ê p³ytê pojawia siê error 1. Co zrobiæ ¿eby znowu odtwarza³o p³yty?
Moje radio to DNT Car-MP3 500.
Bit1 - 17 Mar 2007, 16:33
Wiesz niewiem czy pomo¿e ale mo¿esz spróbowaæ poprostu je wyci±gn±æ z auta (poodpinaæ wszystkiekable) mo¿e siê pamiêæ wykasuje i bêdzie znów normalnie dzia³aæ
MATriX - 17 Mar 2007, 17:36
Kasowa³em pamiêæ, co prawda nie przez od³±czenie od aku. tylko przez przycisk reset pod panelem i nie pomog³o, jedyne co siê sta³o to straci³em zaprogramowane stacje radiowe.
FiFa - 17 Mar 2007, 18:07
Cos czuje ze jak nie odtwarza zadnej plyty i go resetowa³es, to mog³ pasc laser... albo poprostu sie bardzo zakurzy³, sprobuj go jakos przeczyscic... na poczatek moze samym sprezonym powietrzem, zycze powodzenia.. ;-)
Bit1 - 17 Mar 2007, 19:19
MATriX napisa³/a: | Kasowa³em pamiêæ, co prawda nie przez od³±czenie od aku. tylko przez przycisk reset pod panelem i nie pomog³o, jedyne co siê sta³o to straci³em zaprogramowane stacje radiowe. |
Bym spróbowa³ jednak zrobiæ to przez od³aczenie radia albo od³aczenie aku tylko wiesz nie na chwilkê tylko na przyk³ad na godzinê dwie.
Cytat: | Cos czuje ze jak nie odtwarza zadnej plyty i go resetowa³es, to mog³ pasc laser... albo poprostu sie bardzo zakurzy³, sprobuj go jakos przeczyscic... na poczatek moze samym sprezonym powietrzem, zycze powodzenia.. ;-) |
Napewno to nie wina tego bo jakby tak by³o to by nie wy¶wietla³ b³edu tylko napis ¿e nie ma CD
semek711 - 17 Mar 2007, 20:40
ja mialem kiedys jakies Dalco... i po jakims czasie wyskakiwal Error... juz nie pamietam jaki... wiem jedynie ze aby mozna bylo wczytac plytke trzeba bylo radio przechylic o jakies 45 stopni w gore... (prawdopodobnie wina mechaniki)... radio trafilo do serwisu... po powrocie dzialalo jakies 3 dni i znowu ten sam blad.
|
|