| |
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Frakcja ma這polska - Nowy moderator i lider frakcji ma這polskiej
maerik - 9 Maj 2007, 13:36 Temat postu: Nowy moderator i lider frakcji ma這polskiej Witam!
W zwi您ku z nawa貫m obowi您k闚 pozaklubowych jestem zmuszony odst徙i� od funkcji lidera i moderatora frakcji.
Jako mojego zast瘼c� zg豉szam Przepola, kt鏎y jest na pewno b璠zie sw� przysz陰 funkcj� sprawowa� bardzo dobrze!
Prawdopodobnie zb璠ne b璠zie rozpisywanie ankiety i wybor闚 ze wzgl璠u na ma陰 frekwencj� g這suj帷ych, chyba 瞠 si� myl�?
Je郵i nikt nie zg這si sprzeciwu sprawa zostanie przekazana do w豉dzy wykonawczej (trzeciego) i dow鏚ztwo przejmie Przepol.
Podsumowanie, hehe:
Przez okres mojej kadencji zwi瘯szy豉 si� co prawda liczba u篡tkownik闚 ma這polskich na forum gdy� ch皻ni byli dodawani systematycznie ale spoty frakcyjne niestety nie odbywa造 si� w liczniejszym gronie. Nie zmienia to faktu, 瞠 na wielu spotach by這 bardzo mi這
Niestety akcje mailingowe z zaproszeniami na spoty ani roznoszenie ulotek te� nie przynios造 upragnionego skutku. Eh, Wy (i my te� Krakusy...
Dzi瘯uj� Wam moi mili i pozdrawiam!
Przepol - 9 Maj 2007, 23:23
Z duma przejme sprawowanie tej funkcji
i bede staral sie nie gorzej niz Maerik
sowa - 10 Maj 2007, 01:01
heh ... w tym t逝mie gwarze i przekrzykiwaniu si� czcigodnego gremium.. pozwol� sobi� by� 鈍iadkiem przej璚ia w豉dzy i pogratulowac
....kt鏎y stawia na zlocie.. stary czy nowy szef???
Piter - 10 Maj 2007, 09:25 Temat postu: Re: Nowy moderator i lider frakcji ma這polskiej
| maerik napisa�/a: |
(...) zwi瘯szy豉 si� co prawda liczba u篡tkownik闚 ma這polskich na forum gdy� ch皻ni byli dodawani systematycznie ale spoty frakcyjne niestety nie odbywa造 si� w liczniejszym gronie (...)
(...)Niestety akcje mailingowe z zaproszeniami na spoty ani roznoszenie ulotek te� nie przynios造 upragnionego skutku(...)
|
Ja cierpi� na to samo .... Do陰czany by� kazdy kto zg這si� taka ch耩 na forum GG lub emial a na spota nie by這 ch皻nych... W ko鎍u po moich pro軸ach i gro嬌ach prawie wszyscy zostali spuszczeni..... Ehhhh szkoda
Powodzenia dla Was !
Przepol - 10 Maj 2007, 11:03
Dziekuje
Ja na dzien dzisiejszy jestem na 100% w Radomiu i mam nadzieje ze Maerik tez jedzie.
Piter u nas jest podobnie, duzo chetnych ale jak trzeba pojawic sie na spocie to pojawia pare osob :(
|
|