|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Frakcja ma³opolska - Nowy moderator i lider frakcji ma³opolskiej 

maerik - 9 Maj 2007,  12:36 Temat postu: Nowy moderator i lider frakcji ma³opolskiej Witam!

W zwi±zku z nawa³em obowi±zków pozaklubowych jestem zmuszony odst±piæ od funkcji lidera i moderatora frakcji.

Jako mojego zastêpcê zg³aszam Przepola, który jest na pewno bêdzie sw± przysz³± funkcjê sprawowa³ bardzo dobrze!     

Prawdopodobnie zbêdne bêdzie rozpisywanie ankiety i wyborów ze wzglêdu na ma³± frekwencjê g³osuj±cych, chyba ¿e siê mylê?     

Je¶li nikt nie zg³osi sprzeciwu sprawa zostanie przekazana do w³adzy wykonawczej (trzeciego) i dowództwo przejmie Przepol.

Podsumowanie, hehe:

Przez okres mojej kadencji zwiêkszy³a siê co prawda liczba u¿ytkowników ma³opolskich na forum gdy¿ chêtni byli dodawani systematycznie ale spoty frakcyjne niestety nie odbywa³y siê w liczniejszym gronie. Nie zmienia to faktu, ¿e na wielu spotach by³o bardzo mi³o    

Niestety akcje mailingowe z zaproszeniami na spoty ani roznoszenie ulotek te¿ nie przynios³y upragnionego skutku. Eh, Wy (i my te¿    Krakusy...

Dziêkujê Wam moi mili i pozdrawiam!
												 Przepol - 9 Maj 2007,  22:23
  Z duma przejme sprawowanie tej funkcji

i bede staral sie nie gorzej niz Maerik   
												 sowa - 10 Maj 2007,  00:01
  heh ... w tym t³umie gwarze i przekrzykiwaniu siê czcigodnego gremium.. pozwolê sobiê byæ ¶wiadkiem przejêcia w³adzy i pogratulowac    

....który stawia na zlocie.. stary czy nowy szef???   
												 Piter - 10 Maj 2007,  08:25 Temat postu: Re: Nowy moderator i lider frakcji ma³opolskiej
  	  | maerik napisa³/a: | 	 		  

(...) zwiêkszy³a siê co prawda liczba u¿ytkowników ma³opolskich na forum gdy¿ chêtni byli dodawani systematycznie ale spoty frakcyjne niestety nie odbywa³y siê w liczniejszym gronie (...)

(...)Niestety akcje mailingowe z zaproszeniami na spoty ani roznoszenie ulotek te¿ nie przynios³y upragnionego skutku(...)

| 	  

Ja cierpiê na to samo .... Do³±czany by³ kazdy kto zg³osi³ taka chêæ na forum GG lub emial a na spota nie by³o chêtnych... W koñcu po moich pro¶bach i gro¼bach prawie wszyscy zostali spuszczeni..... Ehhhh szkoda     

Powodzenia dla Was !
												 Przepol - 10 Maj 2007,  10:03
  Dziekuje   

Ja na dzien dzisiejszy jestem na 100% w Radomiu i mam nadzieje ze Maerik tez jedzie.

Piter u nas jest podobnie, duzo chetnych ale jak trzeba pojawic sie na spocie to pojawia pare osob :(

| 

|