|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

LPG - [MK3] Instalacja LPG do Futury 1.6 16V 

pundek - 21 Cze 2007,  17:03 Temat postu: [MK3] Instalacja LPG do Futury 1.6 16V Czesc.

Troszke poczytalem ale nigdzie nie znlazlem jedno znacznej opowiedzi.

jaka najlepiej instalke do Futury??

Znajomi (w innych autach) uzywaja BRC i sa zadowoleni. Tez sie zastanawialem na BRC ale teraz sekwencja czy druga generacja?? 

Co poradzicie?? 

Czy ktos zna dobrego gazownika w obrebie Zielonej Góry lub w samej zielonce??

Pzdr pundek.
												 Czacza - 21 Cze 2007,  17:15
  Nie pchałbym miksera do Zeteca. Za duzo widziałem takowych z poklejonymi klejem na gorąco dolotami. Dobra sekwencja to IMHO konieczność. Choc pewnie da się to zmontować na II gen., ale trzeba FACHOWCA, a nie pana Miecia, co kupił se laptoka i montuje gaz. Bo potem mam klientów, którym nagle Mondeo chodzi na 3 gary i rozpędza się do 90km/h.
												 pundek - 22 Cze 2007,  06:44
  CZyli co czacza polecasz sekwencje IMHO i powinno grac. A teraz druga strona medalu ile taka sekwencja wynosi??

Pzdr pundek.
												 czerepach - 22 Cze 2007,  09:05
  Czacza,  	  | Czacza napisał/a: | 	 		  | sekwencja to IMHO konieczność. | 	    :-( To jest jakaś nowa instalacja sekwencyjna...? bat 

[ Dodano: Pią Cze 22, 2007 10:07 ]

pundek, Instalacje z sekwencyjnym wtryskiem gazu w fazie lotnej kosztują zwykle ok 2500zł.
												 zoharek - 22 Cze 2007,  09:28
  pundek, IMHO =  in my humble opinion = moim skromnym zdaniem

sekwencja z wtryskiem w fazie lotnej faktycznie od 2500, ale warto dołożyć, i np. za 2800 założyć BRC Sequent24 (to już nazwa instalacji    ), no chyba że masz najnowszą Fiestę prosto z salonu, a może i ST (    ) to wtedy warto wtrysk ciekłego gazu, jest idealny i... ...kosztuje 5000-7000   
												 pundek - 22 Cze 2007,  10:05
  niestety najnowszej fiesty to nie mam. 

Mam poczciwa Futurke z 94. Hm nie zalezy i na nazwie tylko na jakosci. Czyli co zoharek polecasz BRC sekwencje. Ok.

Hm a moze ktos ma inne pomysly??

Pzdr pundek.
												 czerepach - 22 Cze 2007,  11:46
  pundek,     To jest jedyny poprawny wybór!

| 

|