|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - Wycieraczki - załączanie czasowe.
endriu.kom - 3 Lis 2007, 20:11 Temat postu: Wycieraczki - załączanie czasowe. Fiesta MK5. Gdzie się reguluje czasowe załączanie wycieraczek przednich.Bo słyszałem, że ponoć jest
kmb - 4 Lis 2007, 11:24
a ja sie dołącze odrazu z pytaniem o to samo w mk3. Czy jest cos takiego wogóle jak czasowa regulacja wycieraczek? W mojej fieście wycieraczki sie nie załączają na pierwszym biegu dopiero na srednim i szybkim.Czy to wina tego ze cos jest nie podłączone spalone czy może jeszcze cos innego
szynszyl - 8 Lis 2007, 12:47
kmb napisał/a: | W mojej fieście wycieraczki sie nie załączają na pierwszym biegu dopiero na srednim i szybkim | do góry raz normalnie, do góry znowu raz - b. szybko. raz w dól czasowe - jeśli są. jaki pierwszy, drugi, trzeci bieg?
kmb - 8 Lis 2007, 21:51
Pierwsze dwie pozycje mam wolne a kolejne dwie działają . tak naprawde nie wiedzialem które to połozenie zerowe bo niby skad wiec liczylem 4 pozycje i przyjalem ta na samym dole myslalem ze jest zerowa nastepna czasowa nastepna normalna i nastepna szybka. Dzieki pomocy amoka juz wiem jak to powinno dzialac
|
|