|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Zachodniopomorski Team - Naklejki - propozycja 

jackrzec - 24 Lis 2007,  01:12 Temat postu: Naklejki - propozycja Co byście powiedzieli, gdybyśmy w naszym teamie mieli np takie naklejki:

Bo ja chyba sobie pójdę zamówić, a wzór mam w corelu.
												 Lokmen - 24 Lis 2007,  01:14
  zrób napis zachodniopomorski team gotykiem
												 jackrzec - 24 Lis 2007,  01:33

| Łokmen napisał/a: | 	 		  | zrób napis zachodniopomorski team gotykiem | 	  Tez tak myślałem, ale na ploterze to będzie ciężko wyciąć, a o przyklejeniu to już w ogóle nie ma mowy. Zbyt dużo krawędzi i będzie się odklejało. Druga sprawa to na naklejce nie będzie widać tych cieni.

beliaal1 - 24 Lis 2007,  08:54
  fajna sprawa

jesli chodzi o gotyk to podejrzewam ze chodzi łokmenowi  o podobieństwo do flag

a mozna dostac tylko dolną część ??
												 jackrzec - 24 Lis 2007,  09:19

| beliaal1 napisał/a: | 	 		  | jesli chodzi o gotyk to podejrzewam ze chodzi łokmenowi o podobieństwo do flag  | 	  No przecież czcionka jest ta sama! To jest tylko moja propozycja, bo nie miałem co robić i skrobnołem to w corelu. Może faktycznie lepiej by było tylko zrobic sam napis "zachodniopomorski Team", ale z drugiej strony każdy by go inaczej przyklejał...
												 trzeci - 24 Lis 2007,  14:55
  Mi wystarczą ogólne naklejki FKP które mam na aucie.

Dopisek: Zachodniopomorski Team wolę mieć na gadźetach typu fagi, czapeczki itp.

Co do gotyckiej czcionki Jackrzec ma rację, zachowując proporcje z klubowej naklejki dopisek byłby masakryczny w obróbce.

Pozdro ...

| 

|