Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - radio ford 4500 - subik

Roka30 - 2 Lut 2008, 16:57
Temat postu: radio ford 4500 - subik
witam, czy ktos ma doświadczenie z podłączeniem suba do fabrycznego radyjka forda??

myślałem o takim wynalazku:

http://allegro.pl/item303...wzmacniacz.html

:bigok:

lehu8 - 3 Lut 2008, 21:25

Z podłączeniem nie będziesz miał żadnego problemu, tylko ten pod siedzenie to mi jakos nie pasi, chyba że nie chcesz zajmowac bagażnika a nie potrzebujesz jakiegos wypasu żeby cię na drugiej ulicy było słychac to myślę że powinno ci to wystarczyć, napewno podniesie fajnie niskie tony żeby przyjemnie słuchac muzyki <8>
Wiadomo kupuje sie taki sprzęt jakie się ma potrzeby.
Ja już dawno wyleczyłem się z dudniących aut :-P
Pozdro.

Marcin - 3 Lut 2008, 23:23

jeśli radio ma wyjście to nie będzie problemu (a 4500 nie sadze zeby miało) ale jeśli nie ma to trzeba je dorobić i wiedzieć jak.
lehu8 - 3 Lut 2008, 23:42

On ma na chinche lub dwa plusy z głosników czyli luzik :)
Roka30 - 4 Lut 2008, 07:48

Marcin napisał/a:
ale jeśli nie ma to trzeba je dorobić i wiedzieć jak.

dlatego właśnie pytałem...
dorabiać mi się nie chce

lehu8 napisał/a:
Ja już dawno wyleczyłem się z dudniących aut

nie chodzi mi o "dudniące auto" tylko o lepszy basik
sam jestem przeciwnikiem wszelkiej maści Wiejskiego Tjuningu połączonego z zimnym łokciem i tubą w bagażniku...

a ten wynalazek wyglada na fajną pozycję - zwłaszcza, ze można go łatwo "przenieść" do kolejnego autka :D

lehu8 - 4 Lut 2008, 22:14

Roka30 napisał/a:

nie chodzi mi o "dudniące auto" tylko o lepszy basik

To myślę że spokojnie zda egzamin <8>
Nic nie musisz przerabiać, dwa plusy tylko bierzesz z głośników, najlepiej tylnych, lewego i prawego i wszystko.
Jak coś to napisz jeszcze do sprzedawcy.
<8>

Roka30 - 5 Lut 2008, 07:50

lehu8 napisał/a:
dwa plusy tylko bierzesz z głośników, najlepiej tylnych, lewego i prawego i wszystko

to rozwiązuje kwestię :ok:

podziękował

Magic - 26 Lut 2008, 15:52

Jesli zamontujesz to cudo to daj znaka jak to dziala i czy warto takie cosik zakladac Ja u siebie rowniez mam 4500 i tez zastanawialem sie nad usprawnieniami.

A tak przy okazji to czy masz sterowanie do radyjka w kierownicy ??

FiFa - 26 Lut 2008, 22:35

Jesli masz zamiar kupic tego boshmana to sobie lepiej daruj ten zakup.... zakup dobry zestaw odseparowany na przod i moge sobie dac uciac reke ze lepiej zagra niz to gowno....
Roka30 - 27 Lut 2008, 12:27

Magic napisał/a:
Jesli zamontujesz to cudo to daj znaka jak to dziala i czy warto takie cosik zakladac Ja u siebie rowniez mam 4500 i tez zastanawialem sie nad usprawnieniami.

A tak przy okazji to czy masz sterowanie do radyjka w kierownicy ??

ok, dam znać

nie mam sterowania przy kierownicy