Forum FiestaKlubPolska -

Tuning mechaniczny - Rozpórka przednia (dolna)

Krawiec - 9 Lut 2008, 02:12
Temat postu: Rozpórka przednia (dolna)
Witam ! Wiecie może jak wykonać taką rozpórkę i do czego ją dospawać ?? Pozdrawiam
eCo^ - 9 Lut 2008, 08:31

ale przeciez ty masz rozpórke dolną glab
Parch - 9 Lut 2008, 09:09

Krawiec napisał/a:
Witam ! Wiecie może jak wykonać taką rozpórkę i do czego ją dospawać ?? Pozdrawiam

:zalamka: :zalamka: :zalamka: :zalamka: :zalamka: :zalamka: :zalamka: :zalamka:

Tak jak pisze eCo^ najprawdopodobniej już masz dolną rozpórkę. A jak nie masz to zgłoś sie do Darasa albo Mafiosa. Oni cyklicznie rozbierają "mocne" fiesty i handlują częściami.

A w ogóle to najpierw zacznij od przeszukania forum, bo o rozpórkach było już wiele na FKP, a Ty najwyraźniej nie masz pojęcia o czym piszesz.

Krawiec - 9 Lut 2008, 14:17

...

chodzi mi o coś takiego...

Michał22 - 13 Lut 2008, 20:23

Na pisz do Darasa i do Mafiosa :) jak pisał porzednik a to z rurek jest ładne :) ,lepiej kup z Fiesty 1.6 lub 1.8
LOY - 14 Lut 2008, 02:04

hym ....nie wiem na ile to tjuning a nia ile sport :fox: ...nie sadze zeby podłoga wymagała dodoatkowego usztywnienia ...zwłaszcza w uzytkowaniu na codzien ...japonce czesto maja "rozpórki " lub raczej .."łaczniki spinajace" wachacze ..ale to wyglada zupełnie inaczej ..przenosze do tuningu mechnicznego ..niech ktos bardziej kompetentny zawyrokuje .............. :fox:
PumaRST - 14 Lut 2008, 07:31

Krawiec przecież masz wszystko pokazana na Foto jesli chcesz takie coś. nie do końca rozumiem po co ci to, ale zakładajac ze chcesz zrobić to zgodnie z tym Foto powinno łączyć wszystkie tuleje wahacza.

Wykonanie tylko na zamówienie. sens czy jest to robić nie wiem ale moze do sportu choć tam płyta usztywnia dół pod silnikiem wiec też nie nie widze sensu. tymbardzije jak dobrze pamietam (nie chce mi sie schodzić i zaglądać pod auto) ori rozpurka trzyma juz tylnie poduszki wahacza wiec jak cos tylko przednie można by usztywnić.

Pozdro

Krawiec - 14 Lut 2008, 17:19

Ok rozumiem :) Temat do zamknięcia ;)
PumaRST - 14 Lut 2008, 17:29

Krawiec napisał/a:
Ok rozumiem :) Temat do zamknięcia ;)

:ok: a za jakiś czas trafi do Archiwum