|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - jaki siłownik do klapy bagażnika ?
742darek - 22 Maj 2008, 16:32 Temat postu: jaki siłownik do klapy bagażnika ? Witam ... niedawno zakładałem centralny na pilota w mojej fieście mk3 i wszystko działa OK, ale teraz chciałbym dokupić do mojego zestawu jakiś siłownik do klapy bagażnika, ponieważ w moim sterowniku jest opcja podłączena sterownika na oddzielnym kanale, przez co będzie otwierany oddzielnie z pilota... tylko zastanawiam się jaki byłby dobry? z uniwersalnym nie będzie problemów?
JoeMix - 22 Maj 2008, 17:45
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=15638
eCo^ - 22 Maj 2008, 23:06
jak chcesz to mam na sprzedarz cały oryginalny zestaw z mocowaniem, silownikiem itd
jak cos to wal na PW
lesiokro - 26 Maj 2008, 20:11
Proponuje mimo wszystko oryginalny zestaw, montowałem taki u siebie w MK5. Jedyny problem jaki napotkałem to to jak to umiejscowić w klapie bo koleś od którego go kupowałem odwrotnie przykręcił blaszkę mocującą do siłownika ale poza tym zero problemu z uzytkowaniem
Freeman - 26 Maj 2008, 21:26
Spokojnie i bez trudu da się zrobić tak jak w temacie, który podał JoeMix. Wystarczy zwykły uniwersalny siłownik slave o sile 3 kg. Ja miałem zrobione tak i chodziło bez problemów. Uruchamiałem to albo z pilota albo z przycisku. Przycisk zamontowałem w miejscu gdzie inne fiesty mają ssanie.
|
|