|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka - Schemat kostki, elektryczne szyby, ogrzewanie szyby 

FiFa - 2 Cze 2008,  12:03 Temat postu: Schemat kostki, elektryczne szyby, ogrzewanie szyby Witam serdecznie ma ktos moze schemta tej kostki co jest przy drzwiach, tej takiej wkrecanej gdzie leca wszystkie kable z drzwi... Jest mi to pilnie potrzebne!

Miałby moze ktos takze schemat elektrycznych szyb??

Oraz ostatnie pytanie moje auto miało elektryczne lusterka, ale niestety poprzedni własciciel gdzies stracił jedno lusterko i teraz jest normalne, czy jest mozliwe ze prze to jedno lusterko nie działa wogole ogrzewanie tylnej szyby?? Bo ogrzewanie w lusterkach włacza sie razem z ogrzewaniem tylnej szyby??

Z gory wielkie dzieki    
												 Parzych - 2 Cze 2008,  13:13

| FiFa napisał/a: | 	 		  | ogrzewanie w lusterkach włacza sie razem z ogrzewaniem tylnej szyby??  | 	  Przedniej szyby, przedniej... (przynajmniej tak jest u mnie)
												 FiFa - 2 Cze 2008,  13:18

| parzych73 napisał/a: | 	 		   	  | FiFa napisał/a: | 	 		  | ogrzewanie w lusterkach włacza sie razem z ogrzewaniem tylnej szyby??  | 	  Przedniej szyby, przedniej... (przynajmniej tak jest u mnie) | 	  

Ale ja nei mam ogrzewania przedniej szyby    przynajmniej nic nie wiem o tym...zreszta w tej futurze jest ta instalacja to pogrzebana ze ciezko bedzie dojsc do ładu i skladu....

I jesli ktos ma jakies schematy to niech podesle, z gory wielkie dzieki
												 stafcio - 2 Cze 2008,  13:29
  http://members.lycos.nl/s...ual/1595-12.pdf

na dole dokumentu są schematy. najlepiej druknać na A3.

| 

|