Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika - Problem z silnikiem.

-adi- - 11 Cze 2008, 23:09
Temat postu: Problem z silnikiem.
odrazu pisze że szukałem ale nic nie znalazłem :P Dzisiaj wrociłem do Wrocławia na czas mojego pobytu poza ro pozyczylem samochod bo brat potrzebowal tu i tam podjechac :P no i dzisiaj wsiadam odpalam wszystko ok ale nagle jakby zaczyna coś rzucać coś jakby lekko strzeliło i jak teraz jade na niskich obrotach ok 2-3tys to strasznie rzuca silnikiem w ogole ujechac sie nie da dopiero jak sie wkręci silnik że az ryczy to normalnie chodzi, powiedzial mi ze tak od wczoraj :P wiecie czym moze to być spowodowane ? nie chcem katowac fiestki więc natychmiastowo przydalo by sie naprawić :) :P
Freeman - 11 Cze 2008, 23:45

Wg. mnie to nie pali Ci któryś gar.

P.S. takie pytania najlepiej dawać w dziale mechaniki, bo prędzej znajdziesz odpowiedź no i nie naruszasz regulaminu.

mamuten - 12 Cze 2008, 00:08

freeman3 napisał/a:
Wg. mnie to nie pali Ci któryś gar.

P.S. takie pytania najlepiej dawać w dziale mechaniki, bo prędzej znajdziesz odpowiedź no i nie naruszasz regulaminu.

zobaczy czy czy ci sie lekko kabel nie odpiął na którejś świecy albo tam gdzie idą wszystkie kable od świec (pisze tak łopatologicznie bo nie wiem jak to sie nazywa) mi sie odpiął jeden kabel i miałem takie samu objawy

Tommy - 12 Cze 2008, 08:33

... a jeśli to nie pomoże to zmień świece ;)
-adi- - 12 Cze 2008, 16:12

ok problem rozwiązany, swiece mi sie zalały
drjanusz - 13 Cze 2008, 23:51

No i co wymieniłeś na nowe??Bo wg mnie to którąś szlag trafił i dla tego trzęsło(była mokra)