Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Pytanie zielongo w sprawach audio...

Miły - 18 Lip 2008, 19:11
Temat postu: Pytanie zielongo w sprawach audio...
http://allegro.pl/item398..._gwar_fvat.html

chcę takie kupić (i nie mówcie mi w stylu, że nie kuuj szjasu itp bo nie po to powstał ten wątek)...

no i widzę: moc 4 x 25... czyli jakie głośniki o jakiej mocy mogę podłączyć aby w miare grało??

marian - 18 Lip 2008, 21:49

u mnie w biedronce jest coś na podobe tylko za200 i z wejściem na USB a co do głośników to dłuszszy temat
Arkadius - 18 Lip 2008, 21:52

proszę Cie kolego nie kupuj tego :/ sam się dopiero co pozbyłem podobnego shitu...

to co sprzedają w biedrze jest na bebechach Firsta czyli szajs do potęgi :/

samo radio będzie dzialać dobre o tyle po paru miesiach juz płyt nie posłuchasz...

Miły - 18 Lip 2008, 21:52

znaczy wiem takie coś, że najlapiej, głośniki kupić większe niż moc radia czyli jak tu mam 4x25 to głośniki około 35-45... ale chciałem się ekspertów zapytać...

a tak BTW za 329 zł w Netto jest radyjko denver z bluetoothem, pilotem i pilocikiem na kierownice... nawet fajn...

marian - 18 Lip 2008, 22:05

arkadius miałem soniacza i też po pewnym czasie płyt nie czytało teraz mam blaupunkta i jest git.sorki że nie w temacie ale tak sam jakoś tamat się wkręcił.Co do głośników ja mam Peyinga i grają przyzwoicie bynajmniej dla mnie,bo zależy jaką kaske chceszprzeznaczyć na ten cel moje kosztowały:
przód 13" moc max 80w koszt ok30zeta
tył jajka 160w koszt ok90zeta nie polecam(szkoda półki niszczyć a efekt mizerny)lepiej tube jakąś i wzmaka

Arkadius - 18 Lip 2008, 22:13

Mily_ napisał/a:
a tak BTW za 329 zł w Netto jest radyjko denver z bluetoothem, pilotem i pilocikiem na kierownice... nawet fajn...

a ja płaciłem 369zł za pionka 4000ub... USB/CD/MP3/WMA sterowanie subem i inne pierdołki... ciekawe które dłużej uciągnie :D

marian napisał/a:
arkadius miałem soniacza i też po pewnym czasie płyt nie czytało

kuzyn tez ma sonacza dał za niego chyba z 800zł jakiś tam z pseudo animacjami i od nowości mu przerywa... zreszta soniacz radi do aut nie za bardzo umie robić...