|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - [MK4] Ramka do radia w kolorze drewnopodobnym
Badyl - 29 Paź 2008, 20:34 Temat postu: [MK4] Ramka do radia w kolorze drewnopodobnym witam
Mam fieste mk4 z 96r w wersji ghia i w pewnym sensie to jest problem . chcialbym wymienic radio z seryjnego na cos lepszego ale blokuje mnie brak ramki tzn zaslepki. sa one dostepne ale albo czarne albo srebrne!!! a ja potrzebuje taka w kolorze drewnopodobnym znanym z wersji GHIA. moze ma ktos taka ramke na zbyciu badz wie skad taka ramke w tym kolorze zdobyc.
bardzo prosze o pomoc!!!
Marcin - 29 Paź 2008, 20:57
raczej nie dostaniesz takiej w drewnie, sam bym z chęcią taką przygarnął...
Marcin - 29 Paź 2008, 21:14
gdzieś chyba na forum jest opis jak dorobić wejście z zakresu fal długich w radiu, ponoć działa
Parzych - 29 Paź 2008, 23:17
Badyl, ramkę możesz okleić okleiną drewnopodobną jak dobrze dobierzesz odcień to nie będzie się rzucało w oczy
Badyl - 29 Paź 2008, 23:23
no tez wlasnie slyszalem o takiej metodzie hehe
Parzych, a mam jeszcze pytanie bo jestem nowy i niezbyt sie orientuje:chce zapisac sie do klubu fiesty ale nie wiem kiedy wplacic kase zebym juz mial oplacone czlonkostwo na caly 2009 rok?? zeby sie nie okzalo ze ja jakos w listopadzie wplace a pozniej sie okaze ze w lutym jeszcze raz bede musial wplacac
Parzych - 29 Paź 2008, 23:27
Badyl, najlepiej w styczniu, lub pod koniec grudnia z dopiskiem, że za 2009rok a jeszcze lepiej zapytaj Trzeciego na PW
rafal__lodz - 30 Paź 2008, 00:24
Badyl napisał/a: | kurde a jakies pomysly moze na oklejenie tej czarnej zaslepki albo pomalowanie jej?? moze ktos ma jakies doswiadczenia z takimi zabawami kazdy pomysl sie liczy hehe a wogole to mam jeszcze pytanie czy do tego fabrycznego kaseciaka mozna podlaczyc mp3?? bo slyszalem ze da rade pod wejscie od zmieniarki podlaczyc i to gra. sorry ze tyle pytan ale jestem troche zielony jesli chodzi o audio wiec wole spytac niz kombinowac i cos spieprzyc |
Kiedyś kombinowałem żeby zrobić tak samo ale nie opłaca się. Teraz już dokładnie Ci nie napiszę ale ogólnie jest problem z kablami, nie ma takich przejściówek żeby podłączyć mp3ke pod gniazdo oo zmieniarki ale mogę się mylić więc z góry sorki. Najprościej to polecam kupić adapter kasetowy i pociągnąć sobie kabel tak żeby nie dyndała z przodu radia tylko puścić go żeby wychodził w schowku tam gdzie zapalniczka. Drugie rozwiązani eto transmiter gdzie ustawiasz częstotliwość w radiu i transmiterze i cieszysz sie z zawartości mp3ki.
|
|