|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK4] Zegary w MK4.
skin13 - 20 Lut 2009, 11:57 Temat postu: [MK4] Zegary w MK4. Witam.
Moja MK4 posiada ABS jednak nie ma od tego żadnej kontrolki a chyba powinna. Jak myślicie - czy zegary w mojej Fieście były wymieniane na inne czy po prostu nie wszystkie mialy kontrolkę od ABS-u?
Pozdrawiam.
Marcin - 20 Lut 2009, 12:25
jak ma abs (czy tylko wiesz to od poprzedniego właściciela) to i musi mieć kontrolke, może tylko żarówka się przepaliła
lesiokro - 20 Lut 2009, 13:40
Ja po wypadku jak naprawiłem fieste to wkurzała mnie kontrolka od poduszki powietrznej, ciągle mi sie paliła (zreszta jak jej nie mialem to co miała robić). Drobnu TUNING kombinerkami i już przestała
Może u Ciebie jest podobnie, coś kiedyś nie łączyło na stykach to sie koles wkur....
skin13 - 21 Lut 2009, 08:05
To znaczy u mnie nawet nie ma kontrolki od ABS-u. Nie chodzi o to że nie świeci tylko o to że wcale jej nie ma A ABS z tego co wiem to jest i działa. Jak myślicie czy zegary były wymieniane??
polo1976 - 21 Lut 2009, 08:33
A skąd wiesz że jest i działa?
Marcin - 21 Lut 2009, 09:45
skin13 napisał/a: | To znaczy u mnie nawet nie ma kontrolki od ABS-u |
wyjmowałeś zegary i sprawdzałeś, bo jeśli tak i nie ma to jest prawdopodobieństwo że ktoś je wymienił.
diodalodz - 22 Lut 2009, 01:51
zrób zdjęcie komory silnika to będziemy wiedzieli czy jest .
A dwa to jest to taki patent na sprzedanie auta że wyciąga się kontrolkę jeśli padnie czujnik przed sprzedażą .
|
|