|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika silnika - Regulacja gaźnika Ford Fiesta 1.1 1987r.
Masa - 30 Mar 2009, 10:07 Temat postu: Regulacja gaźnika Ford Fiesta 1.1 1987r. Witam wszystkich
postanowiłem założyć nowy temat ponieważ nigdzie nie znalazłem jak ustawić gaźnik w mojej fieście z tego rocznika, to samo nigdzie nie mogłem znaleźć tego w necie.
A więc proszę jeśli mogli byście mi przedstawić jak go wyregulować.
Zastanawiam się jeszcze czy istnieje książka sam naprawiam o fiestach z tego rocznika a jeśli tak czy ktoś ma ją w pdf?
z góry dziękuję
Freeman - 30 Mar 2009, 10:10
A gdybyś poszukał dobrze i poczytał regulamin to byś znalazł. Gaźnika nie radzę samemu regulować.
blood_brother - 30 Mar 2009, 19:19 Temat postu: Re: Regulacja gaźnika Ford Fiesta 1.1 1987r.
Masa napisał/a: | Zastanawiam się jeszcze czy istnieje książka sam naprawiam o fiestach z tego rocznika a jeśli tak czy ktoś ma ją w pdf? |
Istnieje. Gdzieś na necie się wala angielska. Tylko nie ma jednego rozdziału. Części o karoserii i wnętrzu.
Jakbyś nie znalazł to wal na pw.
trzeci - 30 Mar 2009, 20:01
Istnieje i w języku polskim
Czasami można trafić na Allegro.
Mamy taką w zasobach klubowych tyle, że nie zeskanowaną jeszcze
Pozdro ...
blood_brother - 30 Mar 2009, 20:57
Polską też mam Tylko właśnie też nie zeskanowaną.
JoeMix - 30 Mar 2009, 21:06
Tytuł wątku jest niezgodny z autem w profilu, więc chodzi o 1,1 z '87 roku? Orientujesz isę na jakim masz gaźniku (jak nie to zdemontuj puszkę filtra i daj foto)
Masa - 1 Kwi 2009, 09:45
niestety nie mam czym zrobić zdjęcia :/ może macie jakieś schematy to bym może rozpoznał.
|
|