|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Mechanika - [MK3] Czym załatac dziure w dachu w Calypso ? 

snl182 - 5 Lip 2009,  13:38 Temat postu: [MK3] Czym załatac dziure w dachu w Calypso ? Witam,

Ostatnio zauważyłem że na moim dachu w calypso zaczęła odpadać łatka. moje pytanie brzmi jakiego kleju użyć oraz z czego zrobić można łatkę jeśli na przyszłość w dachu znów się zrobi dziura. Sam nie wiem czym przykleic bo klej sie pewnie bedzie zachowywal roznie jak sie dach rozgrzeje w lecie i jak sie zmrozi w zimie. Proszę o pomoc.
												 Marcinowaty - 6 Lip 2009,  17:14
  Możesz pozbyć się dachu i wstawić szybę, zrobił ktoś tak już na forum, poszukaj   
												 kamil wolski - 6 Lip 2009,  17:26
  I nadal robią   .
												 McLfan - 6 Lip 2009,  17:30
  Ja mam na rozdarcie naklejoną łatkę z dętki rowerowej i nie kapie do środka.    Poprawione czarnym silikonem. Tyle, że to nie powstrzymuje dalszego pękania dachu, więc również bym potrzebował coś solidniejszego zrobić... Także jest nas dwóch, oczekujących na odpowiedź.    
												 Miły - 6 Lip 2009,  17:33
  szklarnia...
												 McLfan - 6 Lip 2009,  17:45
  Prędzej, czy później raczej nieunikniona.    A szkoda.    
												 nexia145 - 6 Lip 2009,  18:12
  Szklany też ładny,mnie się podoba.zobaczcie w stylistycznym tuningu,    Pozdro
												 snl182 - 7 Lip 2009,  18:23

| McLfan napisał/a: | 	 		  Ja mam na rozdarcie naklejoną łatkę z dętki rowerowej i nie kapie do środka.    Poprawione czarnym silikonem. Tyle, że to nie powstrzymuje dalszego pękania dachu, więc również bym potrzebował coś solidniejszego zrobić... Także jest nas dwóch, oczekujących na odpowiedź.     | 	  

no właśnie tez tak myślałem ze będzie nadal pękał.. a tą łatkę przykleiłeś kropelką? i ile Ci trzyma? Szkoda mi dachu na rzecz szkła..   
												 Miły - 7 Lip 2009,  19:04
  zawsze możesz poszukać na szrocie calypso z dobrym dachem, albo zamówić w ASO    

| 

|