|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Nasze auta - [Inny] Audi a3 by Olo 

olo - 17 Sie 2009,  21:11 Temat postu: [Inny] Audi a3 by Olo Chcialem sie z wami podzielic moim nowym nabytkiem   

1. NICK: olo 

2. IMIĘ: Olek 

3. MODEL: AUDI 

4. WERSJA: AMBIENTE 

5. ROCZNIK: 2001

6. SILNIK: 1,9 TDI SILNIK ASZ SERIA 130 obecnie 176 KM 

7. OPIS AUTA: Autko kupilem uderzone ze znaych mi rak    uyderzenie bylo niewielkie i sam se je poskladalem    fajnie nie   

8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE 

a. wizualne: 

- zmiana na ksenon

- pakiet od Audi S3 zderzaki i lotka 

- Końcóweczka tłumika Ulterka X 2

- felgi od S3

b. mechaniczne: 

- mod przez socjalistyczna firme tjunigowa na 176 kucy 

- hamuce od wersji S3 z 288 na 312 i jeszcze z tyłu 

c. audio:Radio przelozone z fiesty JVC AVX 11 Skrzynia basowa blupunkt wzmacniacz blaupunkt i przednie głośniki blaupunkt 

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE 

a. wizualne: przyciemnienie okien i moze obszycie skórka i kiera od S3

b. mechaniczne: zmiana turbosprezarki na wersje od silnika ARL ( seat leon 150 KM ) i intercooler montowany przed chlodnice FMIC ( tez od Leona ) podniesienienie mocy do 210 KM 

Pierwsza fotka 

J@rek - 17 Sie 2009,  21:58
  Ładne Audi    tak jak do tej pory nie podobały mi się A3, to ta wygląda bardzo fajnie    
												 pP - 17 Sie 2009,  22:36
  mam dwa słowa do dodania

ZALETY:

-diesel

WADy:

-diesel

grzes87 - 17 Sie 2009,  23:05
  zajebiaszczy     olo, gratuluje zmainy na lepsze, zazdrosc zzera. znowu masz fajne auto   

moim zdaniem diesle to bardzo dobra alternatywa dla paliwozernych silnikow. a jesli mozan miec duzo funu za mniejsza kase to czemu nie korzystac    
												 Skfarek - 18 Sie 2009,  12:41
  Bardzo zacne sprzęcidło. Plany intrygujące będę obserwował zwłaszcza że tez niedługo przesiadam się na diesla i długo nie pozostanie seryjny      -Tak z ciekowści po zmianach nie kopci bardzo?
												 arecki - 18 Sie 2009,  12:58
  no olo, w końcu go zaprezentowałeś      autko naprawdę fajne, silnik...mmmmm...miodzio. Jeszcze raz gratki    
												 DziDzia - 18 Sie 2009,  13:11

| olo napisał/a: | 	 		  | socjalistyczna | 	  

Łał    

Szkoda, że nie kłatro    

Fajny wozik, fajne zmiany (szczególnie hamulcy), oby dobrze służył..

pozdro   
												 pP - 18 Sie 2009,  14:18

| Skfarek napisał/a: | 	 		  | Tak z ciekowści po zmianach nie kopci bardzo? | 	  

w golfie V 1.9TDI 105KM->130KM żadnych zmian w spalaniu, kopceniu i takie tam
												 cywek - 18 Sie 2009,  15:11
  Bardzo fajna Fiesta, łudząco podobna do Audi A3. A tak poważnie - fajny, zadziorny wygląd, bo seryjny jest dupowaty    
												 olo - 20 Sie 2009,  21:34
  No ja tez uwazam ze bez pakietu S-line wyglada dupowato dlatego tez odrazu poszlo w kierunku pakietu no ale dupy dalem bo nie zalozylem odrazu przednich blotników od ski bo seryjne nie sa takie rozepchane    i trak troche sie nie zgralo ale nie widac tak mocno    A co do rasowania nic nie kopci grunt to szczelne polaczenia od turbiny    ostatnio strzelil wąz od turbiny bo tak dupowato audi zrobilo na zatrzaski i czasem wyskakuje to wtedy kopci jak parowóz
												 m3style - 15 Wrz 2009,  21:18
  no no no A3, mój kumpel posiada to autko i zadowolony na maksa, pomijając charczące głośniki, w końcu rok 97'

ale za to ta wygląda na naprawdę zadbaną   

| 

|