|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Nasze auta - [MK3] Uratowana przed kasacją
stanley.123 - 23 Paź 2009, 15:57 Temat postu: [MK3] Uratowana przed kasacją Witam oto moja fiest,
1. NICK: stanley.123
2. IMIĘ: Piotrek
3. MODEL: fiesta 1,1 i C
4. WERSJA: hb 5d
5. ROCZNIK: MK3 1991
6. SILNIK: 1,1 na mono wtrysku
7. OPIS AUTA: autko kilka lat tamu zostało sprowadzone z niemiec i jeździł nim mój ojciec, ale po tym jak kupił soboe drugie auto fiesta została zapomniana i miała trafić na złom, ale ja postanowiłem jeszcze ją troszkę reanimować
8. DOKONANE ZMIANY / WYKONANE PRACE
po kilku tygodniach pracy (problemy z odpaleniem) autko dziś było na przeglądzie, który przeszła bez problemów
9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
czak mnie jeszcze sporo pracy, ale i tak już wygląda lepiej jak przed miesiącem (stała ponad1,5 roku pod chmurką) w pon. zamawiam lakier do pomalowania nadkoli (ruda zaczeł zżerać)
na razie kilka byle jakich fotek jak zrobię
polerkę i parę innych rzeczy to zrobię lepsze
arecki - 23 Paź 2009, 15:59
http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=32152
hubi_2006 - 23 Paź 2009, 16:32
Jak koń przed rzeźnią hehe wujek arecki, dobrze radzi. Popraw temat według wzoru
stanley.123 - 23 Paź 2009, 17:59
Cytat: | http://www.fiestaklubpols...pic.php?t=32152 |
Cytat: | Jak koń przed rzeźnią hehe wujek arecki, dobrze radzi. Popraw temat według wzoru |
Poprawione
bidżej - 23 Paź 2009, 19:02
powodzenia w ratowaniu
tajmus - 23 Paź 2009, 21:35
Jesli tyle stala pdo chmurka to wrastac w ziemie zaczela. Jesli faktycznie masz zamiar ja dobrze reanimowac to radze dosc dobrze obejrzec bude, czy podloga dziur juz nie zarobila Jakby co to i ja zycze powodzenia! A ze 5d to tym bardziej kubicuje Mile widziane beda tutaj relacje z prac
stanley.123 - 23 Paź 2009, 21:49
tajmus napisał/a: | Jesli tyle stala pdo chmurka to wrastac w ziemie zaczela. Jesli faktycznie masz zamiar ja dobrze reanimowac to radze dosc dobrze obejrzec bude, czy podloga dziur juz nie zarobila Jakby co to i ja zycze powodzenia! A ze 5d to tym bardziej kubicuje Mile widziane beda tutaj relacje z prac |
korozja troszkę ją zaczęła wcinać nadkola i z tyłu progi, ale to jeszcze do odratowania, a i silnik troszkę stuka na panewkach i jest plan żeby wymienić na 1,3, ale to w przyszłości na razie cieszę sie że udało mi się doprowadzić do stanu użytkowania i przeszła przegląd, a była naprawdę zapuszczona i przez tak długie stanie problem był z elektryką (styki przekaźniki itp) ale powoli do przodu
[ Dodano: Sob Paź 24, 2009 19:52 ]
No to żeby autko wyglądało jakoś na ulicy zrobiłem małą polerkę
|
|