|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK3] Tylna półka - zmiana koloru
Assfalt - 12 Gru 2009, 20:57 Temat postu: [MK3] Tylna półka - zmiana koloru Witam Serdecznie, chciałbym przyciemnić w jakiś sposób tylną półkę, ponieważ jest ona od innej mk3 z innym kolorem wnętrza.
Mógłbym również się z kimś zamienić na ciemny bądź czarny kolor.
MARIUSZ.B - 12 Gru 2009, 22:32
Było coś kiedyś na ten temat, malowali spreyem
Assfalt - 12 Gru 2009, 23:12
I jak wyszło po pomalowaniu:>? deska jest troszeczkę "włochata", więc farba w sprayu nie wszędzie się równą warstwą ułoży... hmm liczę na więcej możliwości
odyniec - 12 Gru 2009, 23:27
najtaniej i najlepiej to kupić taką samą czarną...
Nesor - 13 Gru 2009, 11:44
A nie łatwiej Ci kupić materiał i oklejić połkę? (oflokować)
Assfalt - 13 Gru 2009, 11:59
Nesor napisał/a: | A nie łatwiej Ci kupić materiał i oklejić połkę? (oflokować) |
Być może jest łatwiej, nie wiem, nie znam się na tym.
Dlatego pytam na forum.
scooooter - 13 Gru 2009, 18:10
napewno jakis forumowicz ma czarną półę na zbyciu za max 50pln.
Co do flokowania to nie zaflokują takich rzeczy, gdzie klej włazi do środka..chciałem zaflokować podsufitke kiedyś i odmowili mi takiej usługi.
Nesor - 13 Gru 2009, 19:15
nic nie szkodzi żeby samemu sprobować oleić półke, napewno nie jest to proste ale satysfakcja, zwłaszcza jezeli dobrze wyjdzie i napewno ładniej bedzie to wygladać niz pomalowane sprayem...
scooooter napisał/a: | napewno jakis forumowicz ma czarną półę na zbyciu za max 50pln.
. |
jest to chyba najprostrza opcja bez zbednych ceregieli
Ad@mus - 13 Gru 2009, 20:01
spray daje rade. nie kryje idealnie za pierwszym razem, ale kto ci broni malowac to i z 10 razy, po 11 razie bedzie napewno ok
kiedys w weehler deahlers robili puga 205 gti i tez malowali deche, poszukaj na ju tubie
Marcinowaty - 14 Gru 2009, 11:00
Spróbuj czarnym barwnikiem do materiału. Barwiłem tak kiedyś wyblakłe spodnie i wyglądało porządnie.
|
|