|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika ogólna - [MK3] Czy wszystkie 3 poduszki są jednakowe?
cypis290 - 22 Gru 2009, 20:05 Temat postu: [MK3] Czy wszystkie 3 poduszki są jednakowe? Chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie 3 poduszki, ta podtrzymująca silnik i 2 podtrzymujące skrzynie są jednakowe? Niestety nie mam dostępu do kanału. Dobrze widzę tylko tą zewnętrzną od skrzyni, która jest akurat cała i nie rozerwana.
pvzon - 22 Gru 2009, 22:45
od skrzyni są takie same, od silnika inna
cypis290 - 26 Gru 2009, 19:50
Panowie czy jak poduszki leżą na magazynie (powiedzmy 3 lata) to ulegają jakoś zniszczeniu? Czy za oryginalne poduszki forda pod skrzynie 30 zł za szt. to dużo?
Marcinowaty - 27 Gru 2009, 10:29
cypis290 napisał/a: | Panowie czy jak poduszki leżą na magazynie (powiedzmy 3 lata) to ulegają jakoś zniszczeniu? Czy za oryginalne poduszki forda pod skrzynie 30 zł za szt. to dużo? |
Wydaje mi się że 3 lata w ciemnym magazynie to nie dużo. Tak zwana nowa opona też wg. prawa może trochę poleżeć. Jeżeli guma wygląda na świeżą to można poduchy montować.
Kristoph - 28 Gru 2009, 02:40
Marcinowaty ja też mam pytanko. Gdzie można takie poduchy skrzyni i silnika kupić i jaki jest ich koszt (głównie to mnie interesuje koszt wymiany ale samych poduszek też) ?
Na ford.sklep.pl nie moge coś ich znaleźć...
Miły - 28 Gru 2009, 03:29
intercars, fota, praktycznie każdy normalny sklep motoryzacyjny, allegro...
|
|