Forum FiestaKlubPolska -

Mechanika ogólna - [MK2] Pomocy zagrzeje sie i gasnie

pawel5282868 - 22 Sty 2010, 19:11
Temat postu: [MK2] Pomocy zagrzeje sie i gasnie
silnik jak zimny pali na dotyk jak sie przejedzie kilka km to nagle gasnie i nie zapali po chwili postoju znow pieknie pali czytam rozne przypadki jeden mowi ze modul drugi ze cewka trzeci ze pompka paliwa.... Ktos moze mial podobny przypadek prosze o pomoc dzieki
Donald - 22 Sty 2010, 19:43

A masz gaz??
pawel5282868 - 22 Sty 2010, 21:00

nie nie ma gazu
Donald - 22 Sty 2010, 21:22

to nie mam pomysłu, zasięgnij wiedzy u lekarza specjalisty ( mechanika )
kamil wolski - 22 Sty 2010, 21:26

Donald napisał/a:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

To teraz kopuj-wklej w każdy temat w dziale mechanika bo przecież ze wszystkim można udać się do mechanika... Po to jest forum człowieku!

vegetagt - 22 Sty 2010, 23:18

strzelam w złą dawke paliwa ( lub problemy ze ssaniem, jezeli jest automagiczne )
JoeMix - 23 Sty 2010, 00:09
Temat postu: Re: Pomocy zagrzeje sie i gasnie
pawel5282868 napisał/a:
jeden mowi ze modul drugi ze cewka trzeci ze pompka paliwa.
Rozumiem że po tych wskazówkach, wsiadłeś w auto, pojechałeś, zgasł, otworzyłeś maskę, zdjąwszy przewód wychodzący z pompy paliwa, zakręciłeś silnikiem i paliwo leciało,,, zdjąwszy główny przewód WN i podłączyłeś świece, dotknąwszy do masy zakręciłeś sileniem i była iskra?, potem podłączyłeś główny WN i po kolei sprawdziłeś iskrę na wszystkich przewodach WN na cylindrach i eż była iskra,,, i nie wiesz co dalej tak? Jak nie to na co jeszcze czekasz?! :głowąwmur:
Donald - 23 Sty 2010, 00:21

kamil wolski napisał/a:
Donald napisał/a:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

To teraz kopuj-wklej w każdy temat w dziale mechanika bo przecież ze wszystkim można udać się do mechanika... Po to jest forum człowieku!

:głowąwmur:

To jest moje zdanie, mam prawo je wyrazić, tak samo co dała towja wypowiedź kamil wolski??

Taki post jak twój można napisać wszędzie bo jest uniwersalny!! Często go używasz??

kamil wolski - 23 Sty 2010, 11:46

Kaczorek, pozwól że nie wdam się w dyskusję bo zaraz kolejny będzie pisał że prosi o usunięcie swojego profilu z forum. Dla mnie EOT.
JoeMix - 23 Sty 2010, 11:59

:9: ;-|
lehu8 - 24 Sty 2010, 21:34

Jaki gaźnik?
Motorcraft VV ??
Miałem podobne objawy w swojej mk2, jak się rozgrzała to gasła, za bogata mieszanka, należało przykręcić trochę dyszę składu mieszanki i było już ok.
Przynajmniej u mnie.
<8>