|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - [MK4] [MK4] Odklejona tapicerka drzwi
shyfx - 2 Kwi 2010, 02:14 Temat postu: [MK4] [MK4] Odklejona tapicerka drzwi Witam, odkleja mi się tapicerka na drzwiach od strony pasażera, próbowałem przykleić klejem do plastiku ale odlazło dziadostwo , moje pytanie to jakim klejem najlepiej próbować to przykleić ? zbliżają się święta więc jest czas by zająć się takimi rzeczami .
Zdjęcie jak to wygląda, sorry za jakość ale robione w nocy telefonem
niutek85 - 2 Kwi 2010, 10:53
ja przyklejałem to na Pattex klej do butów jak dotąd trzyma
Puff - 2 Kwi 2010, 17:49
Próbowałem u siebie na kleje różne - nie dość, że efekt żaden (co to jest pół dnia?) to jeszcze tapicer, do którego potem oddałem boczek, pluł się, że "jakiś debil to kleił jakimś gównem" Generalnie tapicer zrobił porządnie, do dziś się trzyma jak ta lala (a z 1,5 roku już minęło )
MARIUSZ.B - 2 Kwi 2010, 21:22
U mnie poszła mocna taśma dwustronna.
Kadzax - 7 Kwi 2010, 18:26
Witam słuchaj mam ten sam problem.
pamiętasz może ile +/- kosztowała taka naprawa u tego tapicera?
pozdrawiam.
Puff - 7 Kwi 2010, 20:36
Kadzax napisał/a: | Witam słuchaj mam ten sam problem.
pamiętasz może ile +/- kosztowała taka naprawa u tego tapicera?
pozdrawiam. |
Pamiętam, sęk w tym, że nie robił mi nie tylko to, ale także wymieniał całe obicie materiałowe (odchodził i materiał i gąbka) - za zrobienie obydwu boczków dałem wtedy jakoś 150zł. Sądzę, że gdyby robił jedynie ten odchodzący winyl, to więcej jak 30zł by nie krzyczał.
Kadzax - 8 Kwi 2010, 07:22
Hmm to faktycznie w wolnym czasie zawioze mu ten boczek, bo na klej też z dyche pewnie wydam a efekt może być marny.
Dziki bardzo:)
|
|