|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK3] problem z układem wydechowym - proszę o pomoc
m-c-ool - 12 Cze 2010, 22:36 Temat postu: [MK3] problem z układem wydechowym - proszę o pomoc Witam poszła mi w samochodzie rura od kolektora do kata zamówiłem od jednego z forumowiczów z wersji 1.3i niby miała pasować do 1.1i ale okazało się że ta stara miałą połączenie z katem stożkowe a ta ma proste . co mam w tym wypadku zrobić , proszę o pomoc kata chcę wywalić jak ktoś ma jakąś propozycję albo wstawić coś zamiast niego, czy da radę wstawić rure środkową z tłumikiem od wersji bez kata ? będzie pasowała ? pomocy szybko
stafcio - 12 Cze 2010, 22:40
najlepiej nie cudować i znaleźć odpowiednią rurę do Twojego silnika.
prawdopodobnie więcej czasu i kasy Cię wyniesie dorobienie tej rury.
kata wywalisz i wstawisz rure.
m-c-ool - 12 Cze 2010, 22:43
ale co mam teraz zrobić z tą rurą od kolektora do kata , bo ta co miałem poszła na sondzie i nie da się nic z nią zrobić , chciałbym wstawić tą bo wiesz kupiona ale no nie pasuje mi to mocowanie
jackrzec - 12 Cze 2010, 22:52
a już pisałem, że na allegro jest pełno tych rur, to kupujesz po kątach.
m-c-ool - 12 Cze 2010, 22:56
skoro forum fiesty tą są kąty to powodzenia
jackrzec - 12 Cze 2010, 23:05
m-c-ool napisał/a: | skoro forum fiesty tą są kąty to powodzenia | czepiasz się słów, ale skoro taka Twoja wola...
Rób jak chcesz ale skoro nie słuchasz, to nie marudź potem
m-c-ool - 12 Cze 2010, 23:14
sorki poprostu mysłałem że jeak ktoś jest "starszym" użytkownikiem na forum to się zna racja mój błąd :/ . myślałem że będzie pasować pytałem sprzedającego powiedział ze pasuje a poprostu moja to była ta pierwsza z góry a od niego mam tą drugą z góry sorki za aukcje z allegro to nie jest reklama
http://moto.allegro.pl/it..._gwarancja.html
|
|