|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Car Audio i CB - Troche zmian w mojej Fiestce :D 

gizmo - 29 Mar 2005,  10:27 Temat postu: Troche zmian w mojej Fiestce :D Witam, Przed swietami zawartość mojej fiestunki lekko sie zmienila mianowicie, z tylenj połki wylecielay glosniki jensena dwu-drozne 165mm. Do bagaznika trawfil subwoofer infnity na glosniku 20 cm o mocy 160 W napedza go wzmacniacz firmy axton 4x100W. Subwoofer jest na dwuch zmostkowanych kanalach, a pozostale dwa kanaly napedzaja system przedni gdzie umiescilem nowe glosniki hertza 13cm. Ogolnie cisnienie robi sie niezle. subwoofer milo ze maly to szaleje w bagazniku. Ogolnie polecam sprzet firmowy a nie tam alphard czy boshman   

ps. zapraszam wszystkich zainteresowanych do odsluchania   

A o to zdjecia:

ps2. Kabelki firmy impact o przekroju 10mm2. sygnalowe puszczone srodkowym tunelem, a pradowy lewym progiem. Wszystko zabiezpiecza bezpiecznik 60 amper   
												 szpaner - 29 Mar 2005,  20:56
  ja bym sie bal, ze mi sie to przewroci      ale ladnie musi cykac    a jakie radyjko jest?
												 pawliku - 29 Mar 2005,  21:03
  radyjko masz  w podpisie   
												 Piesek - 29 Mar 2005,  22:31
  jeśli można się spytać ile zapłaciłeś za wzmaka??

A głośniki hertza to z seri dsk, esk ??
												 west - 29 Mar 2005,  22:40
  Jak ja bym przez takie coś chciał posłuchać muzyki na full power to by mi moja pordzewiała klapa wypadła    Ładnie gra ten zestawik?
												 gizmo - 30 Mar 2005,  14:22
  wszystko umocowalem linkami gumowymi wiec nie odpadnie. Glosnki hrtza seri dsk.

Z glosnika dobywa sie piekny gleboki bass mimo ze glosnik nie jest pierszej swiezosci.

za komplet wzmak i sub dalem 200 ale to byla okazja wiec cena prosze sie nie sugerowac
												 Junior - 1 Kwi 2005,  09:59
  ja mam wsadzoną na cały bagażnik tube i wszyscy mają dosyć co jadą zemną jak dam po basiku pożądny sprzet to jest i efekt brzmienia    

| 

|