Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Troche zmian w mojej Fiestce :D

gizmo - 29 Mar 2005, 11:27
Temat postu: Troche zmian w mojej Fiestce :D
Witam, Przed swietami zawartość mojej fiestunki lekko sie zmienila mianowicie, z tylenj połki wylecielay glosniki jensena dwu-drozne 165mm. Do bagaznika trawfil subwoofer infnity na glosniku 20 cm o mocy 160 W napedza go wzmacniacz firmy axton 4x100W. Subwoofer jest na dwuch zmostkowanych kanalach, a pozostale dwa kanaly napedzaja system przedni gdzie umiescilem nowe glosniki hertza 13cm. Ogolnie cisnienie robi sie niezle. subwoofer milo ze maly to szaleje w bagazniku. Ogolnie polecam sprzet firmowy a nie tam alphard czy boshman :D

ps. zapraszam wszystkich zainteresowanych do odsluchania :D

A o to zdjecia:

ps2. Kabelki firmy impact o przekroju 10mm2. sygnalowe puszczone srodkowym tunelem, a pradowy lewym progiem. Wszystko zabiezpiecza bezpiecznik 60 amper :D

szpaner - 29 Mar 2005, 21:56

ja bym sie bal, ze mi sie to przewroci :D ale ladnie musi cykac :P a jakie radyjko jest?
pawliku - 29 Mar 2005, 22:03

radyjko masz w podpisie :D
Piesek - 29 Mar 2005, 23:31

jeśli można się spytać ile zapłaciłeś za wzmaka??
A głośniki hertza to z seri dsk, esk ??

west - 29 Mar 2005, 23:40

Jak ja bym przez takie coś chciał posłuchać muzyki na full power to by mi moja pordzewiała klapa wypadła :D Ładnie gra ten zestawik?
gizmo - 30 Mar 2005, 15:22

wszystko umocowalem linkami gumowymi wiec nie odpadnie. Glosnki hrtza seri dsk.

Z glosnika dobywa sie piekny gleboki bass mimo ze glosnik nie jest pierszej swiezosci.

za komplet wzmak i sub dalem 200 ale to byla okazja wiec cena prosze sie nie sugerowac

Junior - 1 Kwi 2005, 10:59

ja mam wsadzoną na cały bagażnik tube i wszyscy mają dosyć co jadą zemną jak dam po basiku pożądny sprzet to jest i efekt brzmienia :D