|   | 
								Forum FiestaKlubPolska -
  | 
								  | 

Elektryka - [MK6] ogrzewanie lusterka i przedniej szyby 

Maroo_ - 20 Lip 2011,  17:29 Temat postu: [MK6] ogrzewanie lusterka i przedniej szyby nie wiem czy to ma jakis zwiazek ze soba ale nie działa podgrzewanie przedniej szyby (przynajmniej tak mi sie wydaje bo nie odparowuje - mam auto od tygodnia wiec nie wiem jak powinno wyglądać:P) razem z podrzewaniem lewego lusterka. to ma jakis jeden bezpiecznik czy co? skladac sie sklada i reguluje normalnie.
												 zabka35i - 20 Lip 2011,  19:04
  sprawdź bezpieczniki, ewentualnie przekaźnik odpowiedzialny za podgrzewanie szyby
												 Parzych - 20 Lip 2011,  21:11
  O ile dobrze pamiętam, szyba jest na 2 bezpiecznikach... Lusterka są chyba na jednym z podgrzewaniem tylnej szyby...
												 JoeMix - 20 Lip 2011,  21:36

to teraz mamy porę na grzanie szyb?
												 Parzych - 20 Lip 2011,  23:47

| JoeMix napisał/a: | 	 		  | :9: to teraz mamy porę na grzanie szyb? | 	  Ulewy i wysoka wilgotność powietrza powodują, że żeby nie grzać szybami nadmuch musi być na maksa...
												 ElGrey - 21 Lip 2011,  05:34
  lub klimka na 1 i wszystko gra    
												 Maroo_ - 24 Lip 2011,  19:47
  no jesli chodzi o lusterka to bezpiecnzik raczej jest ok bo tylna szyba grzeje i prawe lusterko tez... nie wiem jak sprawdzic ten przekaznik czy dobry czy niedobry:| nie ma czasu i pieniedzy na eletryka teraz:/

| 

|