Forum FiestaKlubPolska -

Nasze auta - [MK3] Feścina z Konina by FrostKazuya

frostkazuya - 9 Sie 2011, 10:05
Temat postu: [MK3] Feścina z Konina by FrostKazuya
1. NICK:FrostKazuya
2. IMIĘ:Tomasz
3. MODEL: MK3
4. WERSJA:
5. ROCZNIK: MK3, 92
6. SILNIK: 1.8 16v 105km
7. OPIS AUTA: Autko nawet mi się podobało, jednak w niedługim czasie przestało gdy zaczęło połykać kasę ;p
8.
a. wizualne:hmmm.. po kolizji wymiana błotnika światła i zderzaka
b. mechaniczne:Wymieniona sonda lambda, przewody hamulcowe, rozrząd, tłumiki, kolumna kierownicza z krzyżakiem, kierownica, kable WN, świece, uszczelka pod "klawiaturą", zawieszenie, filtry, i oczywiście Instalacja LPG...może coś jeszcze czego nie pamiętam
c. audio: poprawione instalacja el. pod radio, podłączenie głośników przód i tył , oraz gwizdków :P
d. inne:

9. PLANOWANE ZMIANY / PLANOWANE PRACE
a. wizualne: zmiana zderzaków(xr lub MK4/5), lakierowanie, 3 Stop, wymiana tapicerki, przyciemnienie świateł i kierunków...
b. mechaniczne:elementy które się zużyją
c. audio:głośniki tył i przód + wzmacniacz
d. inne

Fordzik88 - 9 Sie 2011, 10:13

No no, piękna, swoją tez tak wypucowałem w sobotę, zderzaki wypastowałem, nawoskowałem lakier, tylko pogoda się zepsuła i cała praca poszła z deszczem :( .
Dbaj o nią, a długo będzie ci służyła. :)

luk-90 - 9 Sie 2011, 10:14

hmm, coś Mi się kojarzy, ze stała jakiś czas temu na allegro, chyba nawet z tymi samymi zdjęciami, niech służy i killuje :twisted:
inno - 9 Sie 2011, 10:14

Fiestka ładna, jednak mam do niej małe ale.
Zmieniłbym lusterka i kierownicę.
Zderzaki odłożyć na później. Sleepery też są fajne :D

luk-90 - 9 Sie 2011, 10:57

ta maska trochę zmęczona>?
frostkazuya - 10 Sie 2011, 12:25

lusterka były w komplecie, osobiście nie są takie złe, a co o maski to na dniach ją wymieniam bo faktycznie zmęczona bardzo ;p na wszystko przyjdzie czas póki co mechanikę do kultury trzeba doprowadzić. Pozdrawiam klubowiczów
frostkazuya - 10 Sie 2011, 12:26

Co do allegro to na pewno nie stała !Przynajmniej moja nie .