|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Car Audio i CB - [MK6] Jak wyciągnąć radio?
ficus - 24 Wrz 2011, 12:03 Temat postu: [MK6] Jak wyciągnąć radio? Witam! Mam radio na dwa diny i muszę je wyciągnąć, bo chce założyć zestaw głośnomówiący. Wiem że najłatwiej wyjmakami ale niestety takich nie posiadam. Zna ktoś jakiś magiczny sposób na to? Można jakoś łapska tam włożyć żeby wydobyć radyjo?
Dzięki za pomoc!
JoeMix - 24 Wrz 2011, 12:15
ficus napisał/a: | Można jakoś łapska tam włożyć żeby wydobyć radyjo? | Nie, tam są zatrzaski i wyjmaki je odblokowuję, 4 na raz.
Parzych - 24 Wrz 2011, 14:27
ficus, wyjmaki na alledrogo to wydatek kilku złotych... Po co sobie komplikowac życie
ficus - 24 Wrz 2011, 20:34
Myślałem że w weekend to sobie założę korzystając z wolnego czasu i pogody. No trudno. Podjadę i kupię w poniedziałek wyjmaki i już.
Jestem jednak pewien że istnieje jakiś złodziejski sposób na to żeby wyjąć radio w w dwie i pół sekundy
AccessX - 24 Wrz 2011, 22:06
ficus ... tak jest. Na chama, chwycić i targać do upartego, aż coś pieprznie .
ficus - 24 Wrz 2011, 22:12
No to się nie nadaję na złodzieja. Serce by mnie bolało niszcząc radyjko. Szczególnie że długo czaiłem się żeby kupić wersję ze zmieniarką na 6CD.
Temat do zamknięcia. Dzięki!
JoeMix - 25 Wrz 2011, 10:55
ficus napisał/a: | Jestem jednak pewien że istnieje jakiś złodziejski sposób na to żeby wyjąć radio w w dwie i pół sekundy | JA jestem pewny że złodzieje jak kradną to robią to na 4 blaszki
Carolka - 4 Mar 2012, 07:35
a jak dokladnie nazywaja sie te wyjmaki do radia? bo szukam szukam na allegro i nie widze:P
Vegaa - 4 Mar 2012, 13:57
Carolka napisał/a: | a jak dokladnie nazywaja sie te wyjmaki do radia? bo szukam szukam na allegro i nie widze:P |
Słabo szukasz
http://allegro.pl/listing...ng=wyjmaki+ford
Pawełos666 - 5 Mar 2012, 11:19
JoeMix napisał/a: | JA jestem pewny że złodzieje jak kradną to robią to na 4 blaszki
_________________ | na nozyczki
saided - 18 Mar 2012, 19:00 Temat postu: odkopuje Hej Wam,
nie chce zakladac podobnego tematu a mam problem z wymontowaniem fabrycznego radia FORD 3500 RDS.
Problem nastepuje kiedy musze odlaczyc wiazke elektryczna i ciegno od regulacji temperatury ogrzewania. Ponizsze dwa problemy latwiej zauwazyc na zdjeciach ponizej..
Zdjecie 1
jak wyjac ta wiazke? wyjmuje sie tylko ta koncowke szara, czy to cale czarne czy poprostu wszystko jak jest zaznaczone kwadratem??
Zdjecie 2
i ten problem z tym ciegnem, jak to cholerstwo wyciagnac, bo juz chcialem caly ten plastik mocujacy urwac:P
Dzieki za wszelka pomoc
qwerty67 - 18 Mar 2012, 19:34
A możesz powiedzieć po co rozkręcasz pół auta żeby wyciągnąć radio?
saided - 18 Mar 2012, 19:38
co rozumiesz przez pol auta?
nie wyjme radia jesli nie zdejme panelu srodkowego?
nie zdejme palenu srodkowego bo go trzyma te ciegno i ta wiazka, wiec inaczej sie raczej nie da..
chyba ze jest jakis zloty pomysl na wyjecie radia bez tego, to ja z checia z niego skorzystam
Pomoze ktos??
|
|