Forum FiestaKlubPolska -

Car Audio i CB - Jakie g³o¶niki do mkIII w fordowskie miejsca?

tomus - 12 Kwi 2005, 19:24
Temat postu: Jakie g³o¶niki do mkIII w fordowskie miejsca?
Wiem ¿e juz by³y takie tematy, oblecia³em wszystkie i nie znalaz³em odpowiedzi:( Chodzi mi o rozmiar g³o¶niczków do ma³ych pó³eczek fordowskich? 6x9 s± za du¿e czy 5x7 dobre 0 ile faktycznie takie s±??
Pozdrowienia dla wszystkich

molu - 12 Kwi 2005, 19:53

Oj chyba bylo wielokrotnie :he: ale co tam :V: u mnie (w pokazywanych juz wczesniej rameczkach) byly fordowskie 100 mm :devil:

pzdr

tomus - 12 Kwi 2005, 21:38

No ale jak to? Przecie¿ tam s± owale a Ty pokazywa³e¶ kuliste? To jaki jest sens tych owalnych miejsc w mojej Fie¶cie? Czy bez tych Twoich rameczek nic tam nei mo¿na wsadziæ ?
POzdro

molu - 12 Kwi 2005, 21:52

Widziales ta ramke? Przeciez jest w srodku okragla i w nia wlasnie wchodzil glosnik.Co do mocowania bez ramki to nie wiem-moze jakies owale dopasujesz 8)
tomus - 13 Kwi 2005, 17:58

Ale pora¿ka ze mnie!! By³em pewien ze tam jest miejsce na owalne!! a dzi¶ wlaz³em prawie do bagaznika aby obejzeæ to od do³u i zonkk!! tam jest miejsce na okr±g³e 100mm!! Zwracam honor i teraz iwme ze te ramki s± potzrebne bo pasuja!!!
pozdro

Act!v!tY - 5 Maj 2006, 11:42

Witam, korzystajac z tematu, chcialem sie spytac, jaki rozmiar maja glosniki w drzwiach w mk3? Wydaje mi sie ze 130mm ale nie jestem pewien... Pozdrawiam
molu - 5 Maj 2006, 12:49

Dzizus-zaczyna sie nunu
FAQ!