|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Tuning stylistyczny - Tylna kanapa z forda pumy
matimsz - 20 Gru 2011, 20:55 Temat postu: Tylna kanapa z forda pumy Ostatnio wymieniłem przednie fotele (wsadzilem z forda pumy). Wszystko ok wszystko w stylu odkrec-zakrec. Teraz zastanawiam sie czy tak samo pasuje tylna kanapa z forda pumy do mojej fiesty (mk4). Wiem ze puma jest 4 osobowa i miejsca na tej kanapie sa wyrzeźbione ale to mi nie przeszkadza. Nie wiem tylko czy nie bedzie z nia problemu w montażu. Jak sadzicie?
Krzysiek - 21 Gru 2011, 20:10
Sprawdzaj przymierzaj próbuj zamontować jeszcze o czymś takim nie słyszałem kombinuj
Mariox003 - 21 Gru 2011, 22:50
może ślepy jestem, ale puma jest szersza od fiesty (z moich spostrzeżeń), więc będzie ci trudno, ale próbuj, w każdym razie powodzenia życzę.
Marcin - 22 Gru 2011, 07:56
przód nie dziwota, że pasuję p&p, tył na pewno nie będzie dobrze wyglądał ani pasował, bo w pumie są inaczej boczne plastiki wyprofilowane i jest inna półka.
matimsz - 22 Gru 2011, 13:30
Ja mialem przednie fotele zepsute teraz jest idealnie tylko tylną kanape mam strasznie brudną i ogolnie usyfioną, dlatego sie zastanawiam czy by to dalo rade. Z tego co widzialem to tylna kanapa z pumy jest nie kwadratowa tylko do niej podpasowana jest pólka wiec bym chyba musial z polka wymnienic ale w pumie inny jest roztaw bagaznika. chyba bedzie trudno.
Marcin - 22 Gru 2011, 13:45
na pewno nie będzie pasowało, bo tylne części obu aut sporo się różnią.
matimsz - 22 Gru 2011, 15:04
No to trudno. Znajde kanape od fiesty. Nie bede kombinowal XD temat zamkniety
Marcin - 22 Gru 2011, 16:40
no to pstryk... i zamknięty
|
|