|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Mechanika - [MK4] Regulacja belki courier
Grax - 27 Gru 2011, 11:52 Temat postu: [MK4] Regulacja belki courier Witam serdecznie !
Jak się okazało nie mam peknietego ani jednego drążka w swojej belce wiec szukam wiadomości na temat regulowania tylnej belki . Szukałem tego tematu nawet w google i nic nigdzie poprostu nie ma :/ . Mam nadzieje że tego tematu nie
Prosze o pomoc jak to zrobić ?
Pozdrawiam Mariusz
JoeMix - 27 Gru 2011, 12:09
Żeby belka siadła nie musi pęknąć drążek,,, jak drążek pęknie to znaczy że na czas belce nie poświęcono uwagi i nie wymieniono zużywającego się elementu,,, nie wiem czy w Currierze wahacz siedzi jak w typowych belkach na wielowypuście i wystarczy "tylko" przestawić,,,
(z ciekawości w Twoim temacie zapytałem czy masz świadomość tej tylnej belki, napisałeś że tak - jak widzę po tematach na forum które zakładasz, raczej oszukałeś samego siebie)
Grax - 27 Gru 2011, 12:25
Odpowiem tak że mam świadomość juz tej belki caly czas to momentu zakupu myślałem ze jest taka jak w zwykłej fieście ( jedna na druga nie da się zamienić ) ale juz wiem ze niestety tak nie jest wiec szukam sposobu jej regulacji
Stunt_Man - 27 Gru 2011, 20:15
Cytat: | Kupie tylnią belke do couriera w bdb stanie lub same drażki reakcyjne |
reakcyjne powiadasz? nie wiedziałem że fiesta taki posiada
Grax - 28 Gru 2011, 21:31
Ciekawe czy na zywo tak samo taki pyskaty jesteś ?
Stunt_Man - 28 Gru 2011, 21:33
niestety na żywo jestem jeszcze gorszy
tutaj niestety panuje cenzura i musze sie stopować
Grax - 28 Gru 2011, 21:40
Chciałbym się o tym przekonać Koniec OT do tematu lepiej coś mądrego napisz
kuba87 - 28 Gru 2011, 21:48
belka siada równiez w wyniku zuzycia/ zniszczenia łozysk jesli łozyska sa adniete nic z nia nie zrobisz
rozebranie belki?
łatwizna ale musisz miec palnik acetylenowy i prase
elmek13 - 28 Gru 2011, 21:49
Grax,Stunt_Man, ma do ciebie tylko 372.47 km. Przyjedź na zlot, przekonasz się osobiście. Koniec OT.
Grax - 14 Lip 2012, 14:33
Ostatnio spotkałem się z fiesta courierem patrząc pod spod widzę że ma sprężyny z idące od amorka dolnego mocowania do podłużnicy w pionie heh mam odpowiedź jak przedłużyć żywotność swojej
|
|