|
Forum FiestaKlubPolska -
|
 |
Elektryka - [MK7] Ogrzewanie tylnej szyby
leo - 25 Lut 2012, 12:51 Temat postu: [MK7] Ogrzewanie tylnej szyby Witam mam pytanie-przy temp. zewnetrznej do 4st.+ po uruchomieniu silnika automatycznie ogrzewane sa tylna szyba i lusterka i nie mozna tego manualnie na guziku wylaczyc trwa to ok. 15 min.Czy jest to norma w mk 7 tak twierdzi serwis czy cos z elekrtyka mam nie tak?
JoeMix - 25 Lut 2012, 12:55
Już gdzieś słyszałem że odpala się samo i kierowca nie ma na to większego wpływu,,,
Parzych - 25 Lut 2012, 13:26
Ja się pierwszy raz z takim dziwnym rozwiązaniem spotykam...
Kruszon - 25 Lut 2012, 13:52
Tak jest gdy zapala sie zołta sniezynka to zaczyna dzialac podrzewanie tylu przodu i lusterek
leo - 28 Lut 2012, 17:04
Witam dziekuje za odpowiedzi,do kruszona:czy jak zapala sie ta pomaranczowa sniezynka i włącza sie ogrzewanie to zapala Ci sie tez ta kontrolka na guziku włączenia ogrzewania szyby i czy mozesz ją manualnie wyłączyc? u mnie nie ma takiej mozliwosci?
michal77 - 24 Mar 2012, 19:26
leo napisał/a: | czy jak zapala sie ta pomaranczowa sniezynka i włącza sie ogrzewanie to zapala Ci sie tez ta kontrolka na guziku włączenia ogrzewania szyby i czy mozesz ją manualnie wyłączyc? u mnie nie ma takiej mozliwosci? | Nie zapala się i nie można wyłączyć.
|
|